SGK Koordinasyon Toplantisi Ilimizde Yapildi

Her ay Konya Il Müdürlügünün Koordinesinde gerçeklestirilen koordinasyon toplantisi Konya SGK Il Müdürü Cem Dinç baskanliginda hafta sonunda ilimizde yapildi.

SGK Koordinasyon Toplantisi Ilimizde Yapildi

Il Müdürlükleri ve merkez müdürlükleri arasinda iletisimin daha saglikli ve hizli yürütülebilmesi, uygulamada birlikteligin ve koordinasyonun saglanmasi amaciyla düzenlenen toplantida, mevcut durum degerlendirmesi yapilarak, alinmasi gereken tedbir ve kararlar konusunda görüs alisverisinde bulunuldu.
Koordinatör Il Müdürü Cem Dinç, toplantilarin bagli illerde sirayla yapilmasinin nedeninin, sorunlari yerinde görerek çözüm yollari aramak oldugunu belirtti. Toplanti sonrasi Karaman Il Müdürlügü binasini gezen Il Müdürleri, çalisanlarla bir süre sohbet etti.
SGK Il Müdürü Hüseyin Akdere ise Il Müdürleri Koordinasyon toplantisina ev sahipligi yapmaktan duydugu memnuniyeti dile getirdi. Toplantiya Konya Il Müdürü Cem Dinç, Afyon Il Müdürü Mehmet Ugur Kaya, Aksaray Il Müdürü Saffet Çaliskan ile il Müdür Yardimcilari ve merkez müdürleri katildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284