Simit Sarayi Törenle Hizmete Girdi

Ilimize bagli Boyalitepe köyünde kendi adina yaptirilan ilkokulun açilisina katilmak üzere ilimize gelen Milli Egitim eski Bakani Ömer Dinçer, Ismetpasa Caddesinde bulunan Beyaz Saray Kafe ve Simit Sarayi’nin açilisina da katilarak isyerinin kurdelesini kesti.

Simit Sarayi Törenle Hizmete Girdi

Dinçer burada yaptigi konusmada, “Karaman’a gelmek sizlerle beraber olmak benim için her zaman büyük bir heyecan kaynagi oldu. Burasi biliyorsunuz benim ata topragim. Geldigim zaman kendi evime geliyorum ve her gelisimde de sanki yeni ve farkli bir yere geliyormusum gibi heyecanlaniyorum. Bizim güzel Karamanimiz aslinda Orta Anadolu’nun içerisindeki en önemli en etkin sehirlerden bir tanesi. Küçük bir sehir olmasina ragmen tarihi geçmisi ve günümüzdeki yasamiyla gelecege verdigi umutla Anadolu’nun en önemli sehirlerden bir tanesi. Asagi yukari 250 bin nüfusuyla ama 400 milyon liralik ihracatiyla ve toplam yaptigi yönetim katkisiyla Karaman halkinin ne kadar girisimci ve çaliskan insanlar oldugunu ortaya koyuyor. Bugün bu girisimcilerimizden biri daha olan Yusuf Akin’in Karaman’a kazandirdigi yeni hizmet sektörünün hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.
Simit Sarayi ve Beyazsaray Kafe isletmecisi Yusuf Akin’da, “15 yildir yapi sektöründe en kaliteli hizmetleri vermek için elimizden geleni yapiyoruz. Insallah bundan sonra gida sektöründe de en iyiyi, en mükemmelini Karaman ve Karamanlilar ile ilimize gelen konuklarimiz için yapmaya çalisacagiz. Bu fedakârligimizi hemserilerimiz görmektedir. Insallah hayirli olur” dedi.
Dinçer daha sonra isminin verildigi okulun açilisini yapmak üzere merkeze bagli Boyalitepe köyüne gitti.
Dinçer’e Karaman gezisinde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve ilimiz Milletvekili Lütfi Elvan, Milletvekili Mevlüt Akgün ile Vali Murat Koca’da eslik etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284