Sizlerle Sevindik, Sizlerle Üzüldük Ve 38 Yasina Girdik

Sevgililer gününe denk gelen bir günde kurdugumuz Karaman’in Sesi Gazetesi, yayin hayatina baslayisinin 38. yilini kutluyor.

Sizlerle Sevindik, Sizlerle Üzüldük Ve 38 Yasina Girdik

Kurucusu ve ilk sahibi Medeni Yavuzaslan’dan küçük torun Eylül Yavuzaslan’a gelen zaman içerisinde büyükanne Cemile Yavuzaslan, Fatma Yavuzaslan ve halen gazetenin sahipligini sürdüren Fahri Nisan Yavuzaslan ve muhabir Emel Yavuzaslan ailesi ile tam kadro birinci günün heyecaniyla sürdürülen yayinciligin üzerinden 38 yil geçti.
Bu zaman zarfi içerisinde KGRT televizyonunun alt yapisini hazirlayan ve modern sekilde yayin yapmamizi saglayan Arif Kerem’in aramizdan ayrilarak ebediyete göçmesinin acisini yasadik. Yazarlarimiz merhum Durmus Ali Gülcan’dan, güdük Hasan Pinarbasi’ya, Ali Aysan’a ve halen sag olup bizlere yazilariyla destek olan emekli ögretmen Ali Ünlüer’e, Tarihçi Yazar Talat Duru’ya, Riza Duru’ya, Cemil Arif’e, Foto Renk Mustafa Koçak’a, Âdem Kapar’a, Sükrü Çavdur’a, Ahmet Misirlioglu’na, Mustafa Ertas’a, emekli ögretmen Kemal Uysaler’e, Gündogdu Yildirim’a, Tevfik Demir’e, Hasan Simsek’e, Orhan Yüksel’e, Alaattin Uca’ya, Habibe Aykan’a, Vehbi Uysal’a, Sultan Akbulut’a, Senem Yavuzaslan Memis’e, Birol Kuytan’a tesekkür ederiz. Karaman’in ekonomik, sosyal ve kültürel yasamini ele alarak yarinlara tasimaya çalisan bu insanlara bir kez daha tesekkür etmeden geçemeyecegiz. Birde en önemlisi 5 TL’lik yitik ilani veren vatandasimiz ile bizlere güç katan sanayici dostlarimiza ve Karamanli hemserilerimize sükranlarimizi sunariz.
Ayrica çiktigi günden buyana sayisiz elemanlarimizdan merhum Alibey Akkan ve halen çalisip heyecanlarini gazeteye yogunlastiran Sultan Akbulut, Mustafa Murat Özünal, Selahattin Güldeste, Ayla Erikli, Hatice-Abdullah Atael ile ismini sayamadigimiz dostlarimiza da binlerce tesekkür eder, nice güzel yillarda bulusmak dilegiyle saygilar sunariz.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284