SMMMO’dan “Kisisel Gelisim Ve Mesleki Söylesisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi Ögretim Görevlisi Ikbal Yegen Karatasli’nin konusmaci olarak katildigi ve Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasinin bayan üyelerine yönelik düzenlenen “Kisisel Gelisim ve Mesleki Söylesi” toplantisi Eredem Park’ta yapildi.

SMMMO’dan “Kisisel Gelisim Ve Mesleki Söylesisi
SMMM Oda Sekreteri Umut Aydin yaptigi açilis konusmasinda, “Son zamanlarda mevzuat yogunlugu yasanmaktadir. Buna mukabil Odamiz da toplanti ve seminerlerle üyelerimizi bir araya getirerek hem mevzuata daha hâkim olmamizi hem de üyelerimiz arasinda birlik ve bütünlügü tesis etme gayreti içerisindedir. Bugün de yine farkli bir ortamda ve farkli bir içerikte bir aradayiz. Hepinize geldiginiz için tesekkür ediyorum.” dedi
Odanin bayan üyelerinden SMMM Alime Avci’da “Meslegimiz, oldukça yogun çalistirmayi gerektirdigi gibi; son zamanlarda sürekli mevzuat degisikligi ve bürokratik islemlerin çogalmasi ile beraber tamamina yakini biz Muhasebeciler üzerine yüklenmesi bizleri epeyce yormaktadir. Önümüzdeki süreçte Yeni Türk Ticaret Kanunu'nu düsünürsek bizleri daha yogun günlerin bekledigini görebiliyoruz. Bu yogun çalismanin karsiligini almamiz en büyük beklentimiz. Bu tempolu dönemde bizleri unutmayan sosyallesme, birlik ve beraberligimiz artmasi adina bizleri burada bir araya getiren Karaman Mali Müsavirler Odamiza ve bu toplantinin gerçeklesmesine büyük emegi geçen Oda Sekreterimiz Umut Aydin'a tesekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Ögretim Görevlilerinden Ikbal Yegen Karatasli, “Kisisel ve Mesleki Gelisim” üzerine bilgiler verdi.
Oda üyeleri, oda yönetimine iletilmek üzere toplanti sonuçlarini hazirladilar ve Ocak 2013’de tekrar bir araya gelme konusunda fikir birligine vardilar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284