Soguk Hava Etkisini Sürdürecek

10 Aralik Sali günü ögleden sonra baslayan ve gece boyunca devam eden kar yagisiyla birlikte ilimizde hava sicakligi eksi 13’lere kadar düstü.

Soguk Hava Etkisini Sürdürecek

Soguk hava nedeniyle Ayranci ilçesinde okullar 11 Aralik Çarsamba günü bir gün süreyle tatil edilirken, Karaman’i Mersin’e baglayan Sertavul geçidinde kar yagisi ve yogun tipi ulasimi olumsuz yönde etkiliyor. Mersin'in Mut ilçesini Karaman'a baglayan Sertavul Geçidi'nde yogun kar yagisi, sis ve tipi nedeniyle ulasim kontrollü olarak saglaniyor.
Alinan bilgiye göre, Sertavul Geçidi'nde gündüz baslayan ve araliksiz devam eden kar, sis ve tipi yüzünden sürücülerin zincirsiz geçiesini izin verilmiyor.
Mut Trafik ekipleri, Sertavul mevkisinde seyir halindeki araçlari durdurarak, sürücüleri zincir takmalari uyarisinda bulunuyor.
Bölge Trafik Istasyonu ekipleri, sürücülere zincir takmalari ve çekme halati bulundurmalari konusunda uyarilarda bulunurken, Karayollari ekipleri de yoldaki kar ve buzlanmayi önlemek için çalismalarini araliksiz sürdürüyor.
Ilimizde bugün yine kar yagisi beklenirken hissedilen sicaklik en düsük eksi 13, en yüksek eksi 6 derece olacak. Cuma, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri hava sicakliginda artis gözlemlenmeyecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284