Sosyal Degerler Sergisi Büyük Ilgi Gördü

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel Isletmeciligi programi tarafindan ‘Sosyal Degerler’ konulu el sanatlari sergisi düzenlendi.

Sosyal Degerler Sergisi Büyük Ilgi Gördü

Turizm Haftasi etkinlikleri kapsaminda düzenlenen serginin açilisina Karaman Valisi Murat Koca, Garnizon Komutani Jandarma Kidemli Albay Mustafa Akis, Cumhuriyet Bassavcisi Abdurrahim Alan ile Rektör Prof. Dr. Sabri Gökmen ve ögrenciler katildi. Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Sergi Salonunda görücüye çikan eserler arasinda Karaman yöresine ait el sanatlari basta olmak üzere kitre bebek, üç boyutlu kati sanati, hali dokumaciligi, keçe ve ebrular, takilar, kaligrafi çalismalari, okçuluk malzemeleri, tablolar ve seramikler yer aldi.
Ayrica etkinlik kapsaminda Karaman’da açilmasi planlanan bir köy kütüphanesi için kitap toplama kampanyasi da gerçeklestirildi. Kitap bagisinda bulunmak isteyenler fuaye alaninda açilan stantta kitap bagisinda bulundular. El sanatlari sergisi iki gün boyunca ziyaret edilebilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284