Sosyal Market Hizmete Girdi

Karaman Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaslar için hayata geçirdigi Sosyal Market, Karaman Valisi Süleyman Kahraman’in da katildigi bir törenle hizmete girdi.

Sosyal Market Hizmete Girdi
Açilis törenine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Garnizon Komutani Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen ve Il Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez’de katildi.
Eski Tekel binasinda hizmete giren Sosyal Marketin Karaman’da büyük bir eksikligi ortadan kaldirdigini belirten Belediye Baskani Kamil Ugurlu, markette bir evin tüm gida ihtiyaçlarinin bulundugunu ve malzemelerin her yerde satilan markalardan olustugunu söyledi.
Birçok yerde denenen ve basarili olan bu uygulamanin Karaman’da da hayata geçirildigini belirten Ugurlu, “Yardima muhtaç insanlarimiza yardim yapilirken zaman zaman onlarin rencide edildiklerine tanik olabiliyoruz. Bir aileye yardim yaparken onun ihtiyaci olmayan bir malzeme kendisine verilebiliyor. Bugün açtigimiz bu market ile bu sorunlara son verecegiz. Belediyemize müracaat eden ihtiyaç sahibi kisilerle ilgili gerekli tespitler yapildiktan sonra kendilerine para yüklü kartlar verilecek. Vatandaslarimiz bu kartlar ile gelip buradan ihtiyaci neyse onu alacak. Marketimiz de su an gida ürünleri var. Gelecek günlerde giyim reyonlarini da hizmete sokmayi düsünüyoruz” dedi.
Sosyal Market Vali Kahraman ve Belediye Baskani Ugurlu tarafindan açilarak reyonlar gezildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284