Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti İlk Toplantısı Yapıldı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının 2019 yılı ilk olağan Mütevelli Heyeti Toplantısı Vali Fahri Meral başkanlığında gerçekleştirildi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti İlk Toplantısı Yapıldı

09 Ocak 2019 Çarşamba günü Vali Fahri Meral’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hacı İbrahim Türkoğlu ve mütevelli heyeti üyeleri katıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin değerlendirildiği toplantıda,  2018 yılı itibariyle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından gelir testleri yapılan 12 bin 770 vatandaşa şu ana kadar ayni ve nakdi yardım olmak üzere toplam 17 milyon 532 bin Türk Lirası yardım yapıldığı belirtildi. İlimizde yaşayan ve ihtiyaç sahibi vatandaşların durumlarının yakından takip edildiğini ifade eden Vali Meral, sosyal devlet anlayışı içerisinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından gereken yardımların yapıldığını belirtti.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığının 2018 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, ihtiyaç sahibi vatandaşların taleplerinin karara bağlanmasıyla sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284