Sözer Ve Kayar Ailesinin Nikahina Ilgi Yogundu

Istanbul Karamanlilar Egitim ve Kültür Vakfi Baskani Suat Sözer’in kizi Selin, geçtigimiz hafta sonu Istanbul’da yapilan nikah töreni ile yasamini Gökçe Kayar ile birlestirdi.

Sözer Ve Kayar Ailesinin Nikahina Ilgi Yogundu

Zeytinburnu Evlendirme Dairesinde gerçeklesen nikaha Istanbul ve Karaman’dan çok sayida davetli katilirken, genç çiftin nikah cüzdanini Istanbul Büyüksehir Belediyesi eski Baskani hemserimiz Ali Müfit Gürtuna vererek genç çifte mutluluklar diledi.
Nikahin ardindan aksam verilen dügün davetine Devlet eski Bakani Fikret Ünlü ve esi Ülker Ünlü, 9. Valimiz Süleyman Kahraman, Belediye eski Baskani Ali Kantürk, Saray Holding Yönetim Kurulu Baskani Sami Özdag, Duru Bulgur Yönetim Kurulu Baskani Ihsan Duru, KGRT kurucusu Medeni Yavuzaslan, eski Vali Yardimcisi Latif Memis ile KGRT Yönetim Kurulu Baskani Senem Yavuzaslan Memis, KARYAD Baskani Veli Bozkir, Hollanda Karamanlilar Vakfi yöneticileri Murat Ay, Kamil Saygi, Hollanda eski milletvekili Fadime Görgü, Belediye Baskani Kamil Ugurlu ve esi Hilal Ugurlu, Riza Duru, Istanbul Büyüksehir Belediyesi eski Baskanlarindan Ali Müfit Gürtuna katilanlar arasindaydi.
Güzel bir dügün sonrasinda yasamlarini birlestiren Selin-Gökçe Kayar çiftine tekrar mutluluklar dileriz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284