Sözlesmeli Isçiye Kadro Müjdesi

AK Parti Kizilcahamam kampinda belediyelerde çalisan sözlesmeli isçilere müjdeli haber geldi.

Sözlesmeli Isçiye Kadro Müjdesi

Memur sendikalarinin girisimleri ve Ak Parti'nin çalismalari sayesinde sözlesmeli personelin kadro sorunu çözülüyor.
Daha önce kamudaki sözlesmeli personelin kadro sorununu çözen Memur-Sen, simdi de belediyelerdeki sözlesmeli personelin kadroya geçirilmesini sagliyor.
Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, 20 Eylül tarihinde Basbakan Erdogan'a yaptigi ziyarette, kadro alamayan sözlesmeli personelin kadroya alinmasi talebini bir kez daha iletmis ve konunun en kisa sürede çözülmesine yönelik beklentilerini dile getirmisti.
MÜJDE KIZILCAHAM'DAN GELDI
Gündogdu'nun ziyaretinde yer alan Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik'i 1 Kasim Persembe günü tekrar ziyaret eden Ahmet Gündogdu, konunun önemine dikkat çekmis ve Basbakan'la bir kez daha görüsülmesini talep etmisti. Bu girisimler sonrasi Memur-Sen, belediyelerdeki sözlesmeli personelin kadroya geçirilmesine yönelik müjdeyi, Ak Parti'nin Kizilcahamam Kampi'ndan aldi.
Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu'yu arayan Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Faruk Çelik, belediyelerdeki sözlesmeli personelin kadroya alinmasina yönelik, Basbakan Erdogan'in çalisma yapilmasi yönünde talimat verdigini bildirdi.
Memur-Sen Genel Baskani Ahmet Gündogdu, konuyla ilgili olarak yaptigi açiklamada:
"Sözlesmelilerin kadro sorununu her platformda dile getirdik. Daha önce, Memur-Sen'in 4. Olagan Genel Kurulu'nda sözlesmelilerin kadroya alinmasini Basbakan Erdogan'dan istemis ve müjdeyi o salonda almistik. Ancak, bazi sözlesmeli çalisanlarimiz o zaman kapsam disinda kalmisti. Biz bu sözlesmelilerin kadro sorununu Basbakanimiza ve ilgili bakanlarimiza tasimaya devam ettik. Basbakan Erdogan'in belediyelerdeki sözlesmeli personelin kadroya alinmasi için çalisma yapilmasi için talimat verdigi bilgisini, Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanimiz Faruk Çelik'ten aldik. Ancak, TRT, Gençlik ve Spor Bakanligi gibi halen sözlesmelilerin çalistigi kurumlarimiz var. Bu çalisanlarimizin kadro sorunu da takibimizdedir. En kisa zamanda bu sorunlari da çözmek istiyoruz" seklinde konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284