Suç Önleme Projeleri Yarismasi Sona Erdi

Karaman Valiligi koordinatörlügünde, asayis suçlarini önlemeye yönelik, `Insan Için güvenlik, güvenlik için birliktelik` sloganiyla hazirlanan `Suç Önleme Projeleri`nin 1. etabi sona erdi.

Suç Önleme Projeleri Yarismasi Sona Erdi

Karaman Valiligi öncülügünde asayis suçlarini önlemeye yönelik hazirlanan "Suç Önleme Projeleri" birçok asamadan olusturuldu. Projenin birinci etabi olan ‘Suç Önleme Projeleri Yarisiyor’ sona erdi.
Yarismaya Istanbul’dan katilan Kemal Deniz birinci olarak 5 bin liralik para ödülü kazanirken, yarismaya Afyonkarahisar’dan katilan Aysegül Erim ikinci olarak 2 bin 500 lira, Trabzon’dan Cihat Kurt üçüncü olarak bin liralik para ödülü almaya hak kazandilar.
Yarismaya Van’dan katilan Serafettin Erzen ile Sivas’tan katilan Aslan Uslu’da mansiyon aldi.
Tüm Türkiye'den internet ortamindan veya postayla basvurularak gönderilen toplam 195 proje degerlendirme kurulunun uzun ve detayli çalismasiyla sonlandirildi.
Suç Önleme Projelerinin ikinci ve üçüncü etabini ise ‘Geçmisimden ve Gelecegimden Kaybettiklerim’ ile ‘Önleyici Güvenlik Arastirmalari Sempozyumu' alt projeleri olusturuyor.
Proje kapsaminda, asayis suçlarinin önlenmesinde bireyler üzerine düsen görevler hatirlatilarak, toplumun her kesiminin isbirligini artirmak amaçlaniyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284