SYDV’ya Personel Alinacak

Ilimize bagli Sariveliler ilçesinde bulunan Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfina belirsiz süreli 1 adet “Sosyal Yardim ve Inceleme Görevlisi” alinacak.

SYDV’ya Personel Alinacak
Kamu Personeli Seçme Sinavinda KPSSP3 puan türünde en az 60 puan alan ve üniversitelerin Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Egitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danismalik ve Rehberlik, Halkla Iliskiler, Iletisim ve Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olan adaylarin basvuru yapabilecegi personel alimina en az son 6 (alti) aydir Sariveliler Ilçesi sinirlari içerisinde ikamet eden ya da kütügü Sariveliler Ilçesi olan adaylar basvuruda bulunabilecek.
Konuya yönelik olarak Sariveliler Kaymakamligi tarafindan yapilan yazili açiklamada “Sosyal Yardimlasma ve Dayanismayi Tesvik Fon Kurulunca 16.02.2012 tarih ve 2012/1 sayili karari ile yürürlüge konulan Vakiflarda çalisacak personelin niteliklerini belirleyen “Norm Kadro Standartlari, Nitelikleri, Özlük Haklari ve Çalisma Sartlarina Iliskin Esaslar” ve 4857 sayili Is Yasasi uyarinca sartlari tutan adaylar arasindan 1 (Bir) adet “Sosyal
Yardim ve Inceleme Görevlisi” unvanli personel istihdam edilecektir. Basvuru yapacak adaylarda aranacak genel sartlar;
1. Türkiye Cumhuriyeti vatandasi olmak,
2. Medeni haklarini kullanma ehliyetine sahip olmak,
3. 18 yasini bitirmis olmak ve 35 yasini doldurmamis olmak,
4. Askerlik görevini yapmis veya muaf olmak ya da askerlikle iliskisi bulunmamak,
5. Kamu haklarindan mahrum bulunmamak,
6. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmis olsa bile; kasten islenen bir suçtan dolayi bir yil veya daha fazla süreyle hapis cezasina ya da affa ugramis olsa bile devletin güvenligine karsi suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin isleyisine karsi suçlar, zimmet, irtikâp, rüsvet, hirsizlik, dolandiricilik, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karistirma, edimin ifasina fesat karistirma, suçtan kaynaklanan malvarligi degerlerini aklama veya kaçakçilik suçlarindan mahkûm olmamak.
7. Görevin özelligine göre egitim, yas, tecrübe gibi özel sartlari tasimak.
8. Vakiflarda ilk defa istihdam edilecek Sosyal Yardim ve Inceleme Görevlisi olarak 4 Yillik Yüksekögretim Kurumlarinin is taniminda belirtilen (Iktisadi ve Idari Bilimler Fakültesi, Egitim Fakülteleri ile Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danismalik ve Rehberlik, Halkla Iliskiler, Iletisim ve Sosyal Hizmetler) bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafindan yapilan geçerli Kamu Personeli Seçme Sinavinda KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almis olmak sartlari aranir. Ihtiyaç duyulmasi halinde Mütevelli Heyeti tarafindan yabanci dil bilmek, bilgisayar programlari kullanabilmek gibi özel sartlar da aranabilir.
9. Sosyal iletisim becerisine sahip olmak.
Adaylarda aranacak Özel Sartlar ise;
1. En az son 6 (alti) aydir Sariveliler Ilçesi sinirlari içerisinde ikamet ediyor veya kütügünün Sariveliler olmasi gerekmektedir.
2. Görevim devamli yapmasina engel olabilecek vücut veya akil hastaligi veya vücut sagligi ile özrü bulunmamak.
3. Iyi derecede Windows, Word, Excel, Powerpoint, photoshop gibi bilgisayar programlarini kullanabiliyor olmak.
4. Varsa is deneyim belgesi
5. En az B sinifi ehliyet sahibi olmak.
8. Iyi derecede yabanci dil bilmek veya isaret dili bilmek ve belgelemek tercih sebebidir” denildi.
Basvuruda bulunacak adaylar istenilen belgelerle birlikte Merkez Mahallesi Sehit Ibrahim Duran Caddesi Hükümet Konagi Kat:3 Sariveliler adresinde bulunan Sariveliler Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’na sahsen veya //app.aile.gov.tr/vakifilan/IlanListesi.aspx internet adresinden 05.12.2012 Çarsamba günü saat 17:00’ye kadar basvurabilecekler.
Is basvurusunda bulunacak adaylar “Basvuruda Bulunacak Adaylardan Istenilen Belgeler”, “Basvurularin Degerlendirilmesi, Yerlestirme Sonuçlarinin Duyulmasi ve Atamalarin Yapilmasi” ve “Müracaat Yer ve Iletisim Bilgileri”ne iliskin bilgileri Sariveliler Kaymakamligina ait olan www.sariveliler.gov.tr internet adresinden ögrenebilecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284