Taç Gofret’i Gezdi

Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, geçtigimiz gün Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Taç Gofret Fabrikasini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Taç Gofret’i Gezdi
Taç Gofret Yönetim Kurulu üyelerinden Serif Hanim Kizik, Ismail Kizik ve Mehmet Kizik tarafindan karsilanan Vali Kahraman fabrikayi gezerek, gerçeklestirilen hizmetler ve yatirimlar hakkinda bilgi aldi.
Vali Kahraman, Karaman’daki sanayi yatirimlarindan duydugu memnuniyeti dile getirerek, 2023 vizyonuyla kendisine büyük hedefler koyan ülkemizin bu hedeflerinden biri de ülkemizi dünya ekonomisinde ilk on ekonominin arasina sokmaktir. Sanayide ve ekonomide ulasmak istedigimiz hedeflerde sanayicilerimize, yatirimcilarimizi büyük hedefler düstügü gibi, bugüne kadar bu alanda elde edilen basarilarda en büyük pay da yine sanayicilerimizin ve yatirimcilarimizindir. Sizlerin hizmeti Karaman’da istihdam açisindan, Karaman’in ulusal ve uluslar arasi arenada tanitimi açisindan büyük bir önem tasiyor. Gelecege güvenle bakiyoruz; çünkü sizler Karaman’i ve bu güzel ülkeyi büyük bir askla seviyor ve büyük bir askla ve üstün bir gayretle birbirinden degerli, birbirinden güzel hizmetler üretiyorsunuz. Gelecege umutla bakmamizda hiç kuskusuz sizlerin hizmeti büyük bir paya sahip. Sahsinizda tüm sanayicilerimize bir kez daha tesekkür ediyorum, basarili çalismalarinin devamini temenni ediyorum”dedi

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284