Tahtabiçak Görevi Birakti. Yerine Karaduman Seçildi

2014 yilinin girmesiyle birlikte esnaf odalarinda da seçim heyecani yasanmaya basladi. 2 Ocak Persembe günü yapilan Firincilar, Lokantacilar, Pastacilar ve Benzeri Gida Maddeleri Üreten Isyerleri Odasi’nin seçimlerinin ardindan 3 Ocak Cuma günü de Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin seçimleri gerçeklestirildi.

Tahtabiçak Görevi Birakti. Yerine Karaduman Seçildi

266 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nda 4 dönemdir Baskanlik görevini yürüten Yahta Tahtabiçak görevini tamamladigini ve gençlere firsat vermek için bu dönem Baskanliga aday olmayarak yerini yaklasik 11 yildir Baskan Yardimciligi görevini sürdüren Mehmet Karaduman’a biraktigini açikladi.
Duygusal bir konusma yapan Tahtabiçak, “Merhum Foto Sir’la basladigim oda yöneticiligine Ahmet Yenilmez’le devam ettik. 4 dönemdir de Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligini sürdürüyorum. Bu dönem artik bu görevi birakmam gerektigine karar verdim. Biz yasimizi almis insanlar olarak gençlerin önünü açmaliyiz. Bu nedenle benimle birlikte uzun yillardir Baskan Yardimciligimi yapan Mehmet kardesime görevi devrediyorum. Odamiz oldukça fakir bir oda. Ben görev yaptigim süre içerisinde bir kurus dahi ücret almadim. Biz zaman ve mekâna baktik ve bu görevi birakma zamanimizin geldigine karar verdim. Umuyorum ki Mehmet kardesim bu görevi layikiyla yerine getirecek. Görev yaptigim süre içerisinde bana destek olan basta oda üyelerim ve Ahmet baskan olmak üzere herkese tesekkür ediyorum” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskanligi’na seçilen Mehmet Karaduman’da, “2002 yilinda yapilan seçimlerde Yahya baskanimin önderliginde göreve gelen yönetimde yer aldim. 11 yildir da Baskan vekilligi görevini yürütüyordum. Odamiz karma bir yapiya sahip oldugu için meslek birlikleri arasinda diyalogumuz hep oldu. Bundan sonra da olmaya devam edecek. Bu görevi bana layik gören basta Yahya baskanim olmak üzere tüm oda üyelerime tesekkür ediyorum” diye konustu.
Yapilan seçimler sonunda Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin Yönetim Kurulu su isimlerden olustu. Necati Eker, Celal Bataklar, Bayram Özvarol, Yusuf Burak Erkaraman, Abdulkadir Sanlitürk ve Mehmet Ay.
Denetim Kurulu üyeliklerine ise Yusuf Polat Aksu, Saban Kilinç ve Gülsen Sari getirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284