Taksi Tavaninda Cenaze Tasimaciligi

Karaman`in Ermenek ilçesinde hayatini kaybeden yasli kadinin cenazesi, otopsi için getirildigi Adana`dan taksi tavaninda memleketine götürüldü.

 Taksi Tavaninda Cenaze Tasimaciligi

Ermenek'te yasamini yitiren ismi açiklanmayan bir kadinin ölümü süpheli bulunup otopsi için Adana Adli Tip Kurumu'na getirildi. Yapilan otopsinin ardindan cenaze yakinlarina teslim edildi. Kadinin yakinlari, cenazeyi ambulans yerine taksiyle götürmeye karar verdi.

Taksinin üzerine bir bagaj yerlestirildi. Yasli kadinin cenazesi tabutla morgdan çikartildi. Bir kisi cenazeyi bagaja yerlestirmek için taksinin üzerine çikti. Tabut, taksinin kenarina konulduktan sonra kapagi açilip ceset torbasindaki yasli kadinin cenazesi 4 kisi tarafindan alinip taksinin üzerindeki kisiye uzatildi. Bu kisi de digerlerinin yardimiyla cenazeyi bagaja koyup kapatti. Cenaze araci gibi kullanilan taksi Adana'dan 315 kilometre uzakliktaki Ermenek'e gitmek için yola çikti.
Taksinin üzerindeki bagajda cenaze tasinmasi çevredeki vatandaslarin tepkisine yol açti. Bazi vatandaslar, "Allah etmesin taksi ani bir fren yapsa içinde cenaze bulunan bagaj uçar gider. Devlet ambulans tahsis ediyor. Insanlar neden böyle eziyetlere katlaniyor anlamiyoruz. Cenazeye de yazik" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284