Tanitim Toplantilari Devam Ediyor

Tarim ve Kirsal Kalkinmayi Destekleme Kurumu IPARD programinin ve destek tedbirlerinin köylerde anlatilmasi ve bilgilendirilmesi amaciyla Karamanin Ilimizde ve ilçemizde görev yapan imamlara yönelik tanitim toplantisi düzenledi.

Tanitim Toplantilari Devam Ediyor

TKDK Karaman Il Koordinatörlügü ve Karaman Il Müftülügü ile koordineli olarak Piri Reis Kültür Merkezinde IPARD Programi kapsaminda Tanitim ve Bilgilendirme toplantisi yapildi. Toplantiya Karaman Il Müftüsü Nuri Degirmenci, TKDK Karaman Il Koordinatörü Bahtiyar Çetin, çok sayida imam ve TKDK Karaman il Koordinatörlügü uzmanlari katildi. Toplantiya Karaman Il Koordinatörlügü personeli de dahil olmak üzere yaklasik 550 kisilik katilim saglandi.
Toplantida IPARD programi, destek miktarli ve çesitleri anlatildi. Toplanti sonunda söz alan il Müftüsü Degirmenci Koordinatörlügün ve destek tedbirlerinin anlatilmasi ve bilgilendirilmesi açisindan çalisma arkadaslarinin ellerinden gelen destegi vereceklerinden emin oldugunu belirterek Kurum personeline çalismalarinda basarilar diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284