Tapsız Ailesi Ramazan Ayında Ev Ziyaretlerini Sürdürmeye Devam Ediyor

Vali Süleyman Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız Ramazan ayı dolayısıyla aralarında bir mülteci ailenin de bulunduğu üç aileye ziyaretler gerçekleştirdi.

Tapsız Ailesi Ramazan Ayında Ev Ziyaretlerini Sürdürmeye Devam Ediyor

Rahmet, mağfiret ve bereketin tüm güzelliğiyle yaşandığı bu mübarek ayda ihtiyaç sahibi gönülleri unutmayan Vali Tapsız, ziyaretlerine aralıksız devam ederken bugünkü ziyaretlerinin ilk durağı evde bakım hizmetinden yararlanan engelli vatandaşımız Ayşe Erkahraman oldu.

Eşi Dr. Ayşe Tapsız ile birlikte evine konuk olduğu Ayşe Erkahraman ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Daha sonra Somalili mülteci bir aileye konuk olan Vali Tapsız, aile fertleriyle bir süre sohbet etme imkânı buldu.  Ailenin minik fertleriyle de bire bir yakından ilgilenen ve onlara çeşitli hediyeler veren Vali Tapsız, idrak edilen rahmet ve mağfiret ayı Ramazan ayının İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesi dileklerinde bulundu.

Vali Tapsız daha sonra aile ziyaretlerini Arife ve Emin Çiftçibaşı çiftiyle sürdürdü. Ailenin evine konuk olan Vali Tapsız, sohbet ettiği ailenin sorunlarını dinledi. Devletin tüm imkânlarıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğunu söyledi.

Ziyaret edilen aileler, Vali Tapsız ve eşi Dr. Ayşe Tapsız’ın evlerinde konuk olmalarından çok mutlu olduklarını ve devletin şefkat elini güler yüzünü hissetmekten memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284