Tasiyicilar Kooperatifi’nden Birlik Çagrisi

Ilimiz yük tasimaciliginda önemli bir konuma sahip olan Karaman Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi’nde birlik çagrisi yapildi.

 Tasiyicilar Kooperatifi’nden Birlik Çagrisi
Kooperatif yönetimi tarafindan yapilan açiklamada “1956 yilinda kurulan Karaman Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi yurtiçi ve yurtdisi nakliye sektöründe hizmet vermektedir. Kooperatif, kurumsal yapisi geregi, üstlendigi islerde kalite, güven ve emniyeti temel prensip edinir. Bu çerçevede, amaca yönelik sonuçlari en verimli sekilde sunmayi da taahhüt eder. Kooperatifin kurumsal kimligi, sermaye gücü ve hukuksal kisiligi, Karaman Tasiyicilar Kooperatifini sektörde hizmet veren diger küçük gruplardan ayiran temel özellikleridir. Kooperatifin bu gücü, son günlerde artan üye sayisi ile daha da artmistir. Bu genisleme ile S.S. Karaman Motorlu Tasiyicilar Kooperatifi kurulus yeri olan Karaman'da daha etkin ve kaliteli hizmet vermek için çalismalarini sürdürmektedir” denildi.
Sektörde münferit çalismalarin soförleri artik tatmin edemez hale geldigine vurgu yapilan açiklamada sektördeki tüm soförlere "birlikte olalim" çagrisi yapildi.
Açiklamada son günlerde özellikle baska sehirlerden gelen soförlere iliskin yapilan yanlis yaklasimlari kooperatif yönetimi olarak hos karsilamadiklarini ve böyle bir takim bireysel yapilan yanlislari kinadiklarini ifade ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284