Taşkale Festivali 26 Haziran’da

İlimize bağlı Taşkale köyünde ikamet eden Türkiye’nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde ikamet eden Taşkaleliler 26 Haziran’da Ramazan bayramının ikinci gününde yapılacak olan festivalde buluşacaklar.

Taşkale Festivali 26 Haziran’da

Konuyla ilgili olarak KGRT’yi ziyaret eden İstanbul Taşkaleliler Dernek Başkanı Mustafa Yavuzaslanoğlu, İzmir Taşkaleliler Dernek Başkanı Muzaffer Şahin, Karaman Taşkaleliler Derneği Başkanı Hüseyin Soyyiğitoğlu ve Karaman’ın tanınmış esnaflarından Cevahir Telekom’un sahibi Cevahir Akkuş’dan oluşan Tertip Komitesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

26 Haziran 2017’de Ramazan bayramının ikinci gününde biraraya geleceklerini ifade eden Komite üyeleri şöyle konuştular. “Sizinde bildiğiniz gibi geçmiş yıllarda yapılagelmiş ve halkımızın takdirini toplamış böylesine etkinliklerin bir yenisini daha yapmak için karar altına aldık. Yaklaşık festival gününe daha 40 gün var. Duygu düşüncelerimizi hemşerilerimize anlatmaya çalışacağız. Şayet festivalimizin güzel geçmesi yönünde istek ve önerileri varsa bize başvurmalarını istiyoruz” dediler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284