Tema Vakfi 2016’da da Umut Yesertecek

Gönüllülük odakli bir halk hareketi olan TEMA Vakfi`nin her yil düzenledigi Saha Koordinasyon Toplantisi Istanbul’da yapildi. “Bu Topraklarda Umut Yesertiyoruz” slogani altinda 20-23 Agustos tarihleri arasinda Istanbul’da bulusan 52 ilden 275 TEMA gönüllüsü, TEMA Vakfi Yönetim Kurulu üyeleri ve çalisanlari geçen yil (2014-2015) yapilan etkinlikleri degerlendirerek gelecek yilin (2016) planlarini belirledi.

Tema Vakfi 2016’da da Umut Yesertecek

Toprak Dede ve Yaprak Dede’den moral destegi
TEMA Vakfi Kurucu Onursal Baskani ve Yaprak Dede A. Nihat Gökyigit toplantiya ilk gününde katilarak, Kurucu Onursal Baskan ve Toprak Dede Hayrettin Karaca ise ikinci gün yapilan internet baglantisi ile Türkiye'nin dört bir yanindan gelen il, ilçe temsilcileri ve gönüllülerle bulustu.
Ataç: Gücümüzü gönüllülerimizden aliyoruz
Açilis konusmasini yapan TEMA Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Deniz Ataç, TEMA Vakfi'nin gücünü gönüllülerinden alan bir sivil toplum örgütü oldugunu hatirlatarak sözlerine basladi. Türkiye'de faaliyetlere gönüllü katilim seviyesinin düsük olduguna dikkat çeken Ataç, "Buna ragmen geçtigimiz yil gönüllülerimizin katilimlariyla yillik bazda Vakfimizin gönüllü kazanimi rekorunu kirdik" dedi. Konusmasinda 2014 – 2015 faaliyet yilinda hayata geçirilen projeler hakkinda bilgiler aktaran Ataç, Vakfin gelecek yilki genel hedeflerini gönüllülerle paylasti. Bugüne kadar yapilan çalismalarda gönüllülerin desteginin çok önemli oldugunu belirten Ataç, tüm gönüllülere katkilari için tesekkür etti.
Yeni katilan gönüllülere tesekkür
TEMA Vakfi temsilci ve gönüllü sorumlularinin doga koruma mücadelesinde kapasitelerinin gelisimine yönelik bilgiler verilen Saha Koordinasyon Toplantisi'nda yeni katilan gönüllülere özel tanisma töreni düzenlendi. Toplantida belgesel gösterimi, proje panayiri, yilin fotografi oylamasi ve tekne gezisi ile gönüllülerin motivasyonu güçlendirildi.
Prof. Dr. Acar Baltas degerlerle yasamayi anlatti
Prof. Dr. Acar Baltas’in "Degerlerle Yasamak" baslikli sunumu ise toplantiya katilanlarin büyük ilgisini çekti. Degerlerin hayattaki önemine deginen Prof. Dr. Baltas, ortak degerlerin bir kurum için de sürdürülebilir güvenilirlik ve itibar sagladigini anlatti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284