Tema’da Görev Degisimi

TEMA Il Temsilciliginde görev degisimi yapildi.

Tema’da Görev Degisimi
Uzun yillardir TEMA Il Temsilciligi görevini yürüten Dr. Levent Küçükalpelli yapilan genel kurulda görev almayarak bayragi Muttalip Yildirim’a devretti.
TEMA Il Temsilciligi binasinda gerçeklestirilen toplantida konusan yeni Baskan Muttalip Yildirim, “Bugüne kadar çok uzun süre baskanligi ve gönüllügü ile büyük hizmetler yapan Levent Küçükalpelli’ye tesekkür ediyorum. Karaman TEMA yeni yönetimiyle dün oldugu gibi bugünde en iyi sekilde topraga saygi, yesillendirme, agaçlandirma, toplumu bilinçlendirme, gençligin egitimine ve köylerde çalismalara devam edecek. Özellikle TEMA’ya ait bir parkin yapilmasi konusunda hizli bir sekilde yönetimimiz çalisacak. Yeni yönetimimizin hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.
TEMA eski il temsilcisi Dr. Levent Küçükalpelli’de, “50 yasina gelmis birisi olarak hayatta kaç sefer mutlu oldunuz derseniz bir elin parmaklarini geçmez. Ama bunlardan bir tanesi TEMA Vakfiyla tanismamdir. 13 yildir TEMA Vakfi gönüllüsü olarak bir fiil görev yaptim. Bu degerli yaprak, toprak, bayrak temsilcilerinin destegiyle TEMA’yi Karaman’da bir yere getirdik. Ama her sivil toplum örgütlerinde oldugu gibi bir hava degisimi, bir görev degisimi ve yenilik olmasi açisindan görev degisikligi yapiyoruz. Fakat TEMA ailesinden ayrilmiyorum. Yine çok iyi bir gönüllü olarak hizmetlerime devam edecegim” diye konustu.
TEMA Vakfi Karaman Il Temsilciliginin yeni yönetimi ise su isimlerden olustu.
Baskan: Muttalip Yildirim
Baskan Yardimcilari: Halil Baskalkan, Suzan Özpeynirci, Ahsen Toktay
Danisman: Levent Küçükalpelli, Rami Kaya, Abdullah Özarslan
Teskilatlanma: Aziz Göktas
Egitim: Suzan Özpeynirci
Kaynak Gelistirme: Ahsen Toktay
Gönüllülük: Tuna Akinci
Genç TEMA: Cafer Akyürek
Minik TEMA: Bayram Vanli
Agaçlandirma: Abdullah Özarslan
Sekreter: Melda Sahiner

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284