Temizlik Hizmetlerinde Görev Alan Personelin Sertifikalari Verildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ve Karaman Halk Egitim Merkezi isbirligi ile üniversitede temizlik hizmetlerinde görev alan personelin ‘Ev ve Kurum Temizligi’ konulu egitim programi tamamlanarak programi basariyla bitiren personele sertifikalari verildi.

 Temizlik Hizmetlerinde Görev Alan Personelin Sertifikalari Verildi

Karaman Halk Egitim Merkezi Usta Ögreticisi Ayse Uçar Göksu’nun egitmenliginde 6 Ocak’ta baslayip 18 Mart’a kadar süren 208 saatlik egitim programinin sonunda egitime katilan personel aksam yemeginde bir araya geldi. Keyifli geçen aksam yemeginin ardindan gerçeklestirilen sertifika töreninde basarili olan 78 personel sertifikalarini Usta Ögretici Ayse Uçar Göksu’nun elinden aldi.

“Seksen tane dost kazandim”
Sertifika töreninin ardindan konusan Usta Ögretici Ayse Uçar Göksu birlikte yenen aksam yemegi ve sertifika töreninden duydugu memnuniyeti dile getirerek, “Yaklasik iki buçuk ay süren egitimlerimizi tamamladik ve arkadaslarimiza sertifikalarini teslim ettik. Bu zaman içerisinde bütün arkadaslarimizla yalnizca egitmen-kursiyer iliskisi degil, çok iyi arkadasliklar kurduk. Geriye dönüp baktigimda verilen egitimlerin yani sira seksen tane dost edindigimi görüyorum. Basarili olan olmayan bütün arkadaslarima ve bize üniversitesinin kapilarini açarak bu imkâni veren, emegi geçen herkese tesekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284