TEOG Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2016-2017 eğitim öğretim yılı içerisinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen 1. ve 2. döneme ait merkezi sınav sonuçları, okul müdürleri ile yapılan toplantıda ele alındı.

TEOG Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu başkanlığında yapılan toplantıya; Şube Müdürleri Hasan Topal, Ahmet Bayır ve okul müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, her dönemin ve her okulun ayrı ayrı değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda ilimizin benzer büyüklük ve özellikteki bölge illerine göre sınav başarısının iyi durumda olduğunu söyledi. İl Müdürü Mevlüt Kuntoğlu “Başarı her alana yayılarak daha da artırılabilir hale getirilirse anlamlı olur. Bunun için elimizdeki verileri de göz önünde bulundurarak örnek çalışmalar gerçekleştiren okullarımızla diğer okullar arasında tecrübe paylaşımına zemin hazırlamak istiyoruz. Yüksek ve düşük başarıda ne gibi etkenler rol oynamış, hangi okul ne gibi çalışmalar yapmış, bunu doğrudan okul yöneticilerimizden duymak istiyoruz. Varsa eksiklik ve olumsuzluklar bunları da düzeltmek için el birliği ile gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

Okullar bazında verilerin paylaşılması ve karşılıklı bilgi aktarımıyla devam eden toplantı, sınav sonuçlarını etkileyen nedenlerin tartışılması ve sonuçlara ilişkin değerlendirmelerin yapılması ile sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284