Testi Kirilmadan Önleminizi Alin

Kirisçi Mahallesi sakinleri ile Toplum Destekli Polisler “Mahaleli ve Polis Elele” slogani ile bir araya gelerek “Testi Kirilmadan” projesi kapsaminda mahalle toplantisi gerçeklestirdi.

 Testi Kirilmadan Önleminizi Alin

Mahalle sakinlerinin yogun ilgi gösterdigi toplantida Toplum Destekli Polislerce mahalle sakinleri ikametten ve isyerinden yapilan hirsizlik olaylarina karsi alinmasi gereken tedbirlerin neler oldugu konusunda bilgilendirildi. Toplum Destekli Polislerce yapilan bilgilendirme sonrasi Mahalle Sakinleri “Mahalleli ve Polis Elele” vererek hirsizlik olaylarina engel olabileceklerini belirterek, hirsizlik olaylarina engel olmak için alinmasi gereken önlemlere dikkat edeceklerini söylediler.  Ayrica mahalle sakinleri Toplum Destekli Polislerce telefon yolu ile ve yüz yüze yapilan dolandiricilik olaylarinin nasil yapildiginin ve dolandiricilik suçunun magduru olmamak için bilinmesi gerekenler hakkinda uygulamali olarak bilgilendirildiler.

Toplum Destekli Polisler, mahalle sakinlerine kuskulandiklari ve huzursuz olduklari her durumda günün her saati rahatlikla 155 Polis Imdat Hattini arayarak, huzurlarini kaçiran durum ve sahislari bildirebileceklerini belirttiler. Toplum Destekli Polisler mahalle sakinlerine önleyici tedbirleri alarak ve 155 Polis Imdat Hattini aktif olarak kullanarak daha huzurlu bir mahallede ve daha huzurlu bir Karaman’da yasamanin da önünü açacaklarini belirterek mahalle toplantisi sonlandirildi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284