Teyze Kizlari Köprüden Dereye Düstü: 1 Ölü, 1 Kayip

Ilimize bagli Ermenek ilçesine bagli Asagiçaglar köyünde asma köprüden geçerken dereye düsen teyze kizlarindan birisi hayatini kaybederken, digerini arama çalismalari sürüyor.

Teyze Kizlari Köprüden Dereye Düstü: 1 Ölü, 1 Kayip
Edinilen bilgiye göre, teyze kizlari Fadime Saraç (24) ile Havva Izgin (17) Sugözü mevkisinde bulunan kendilerine ait ahirlardaki hayvanlara bakmak için evden ayrildi. Teyze kizlari, yol güzergâhinda bulunan dere üzerindeki asma köprüden ele ele tutusarak geçerken dengelerini kaybederek suya düstü. Fadime Saraç ile Havva Izgin'den haber alamayan yakinlari, köylüler ve jandarma ekipleri ile birlikte arama çalismasi baslatti. Aramalarda, Fadime Saraç'in cansiz bedeni derede bulunurken, Havva Izgin'e rastlanmadi. Havva Izgin'in bulunabilmesi için Mersin’den dalgiç ekipler çagrildi.
KAYIP KIZI ARAMA ÇALISMALARI DEVAM EDIYOR
Ilimiz Valisi Süleyman Kahraman, Ermenek ilçesine bagli Asagiçaglar köyünde asma köprüden geçerken dereye düsen teyze kizlarindan birisinin hayatini kaybettigini, digerini ise arama çalismalarinin devam ettigini söyledi.
Konuyla ilgili açiklama yapan Vali Kahraman, "15 Nisan Pazar sabahi saat 10.10 siralarinda Kapiz mevkisinde bulunan kendilerine ait hayvanlarina bakmaya giden Fadime Saraç (24) ile Havva Izgin (17), tahta köprüden geçtikleri sirada dengelerini kaybederek dereye düsmüsler. Olayin duyulmasinin ardindan jandarma ve köylüler yaptigi çalisma sonucu Fadime Saraç'in cesedini dereden çikardilar. Kayip olan Havva Izgin'i ise bulma çalismalari halen devam etmektedir" dedi.
Mersin'den gelen dalgiçlar, jandarma ekipleri ve köylülerin katilimiyla devam eden arama çalismalarina aksam olmasi nedeniyle ara verildi. Çalismalar bu sabah saat 06.00'da tekrar baslarken köylüler ve dalgiçlar tarafindan bölge bölge arama çalismasi yapildigi bildirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284