Ticaret Borsasından Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Karaman Ticaret Borsası yeni meclis ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ticaret Borsasından Başkan Çalışkan’a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yeni yönetimini belirleyen Karaman Ticaret Borsası, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş başkanlığında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Çalışkan’dan her zaman yakın ilgi gördüklerini belirten Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, yaptığı açıklamada: “Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Karamanımıza katkı sunma gayreti içerisinde olacağız. Yaptığımız seçim umuyorum hayırlara vesile olacaktır, Rabbim utandırmasın” dedi.

Yeni yönetimi tebrik eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Öncelikle hem yönetim kuruluna, hem Sayın Başkan Ekrem Çavaş’a hayırlı uğurlu olsun diyorum. Karaman’da biz yerel yönetim olarak, bütün sivil toplum kuruluşlarımızla oda ve dernek başkanlarımızla gerçekten güzel bir birlikteliğimiz var. Ben ümit ediyorum ki, bu birliktelik artarak devam edecek ve aynı zamanda şehrimize hizmet olarak geri dönecektir” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284