Ticaret Borsa’sından Kalkınma Bakanı Elvan’a Ziyaret

Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş ve beraberindeki Meclis üyeleri hemşehrimiz Kalkınma Bakanı Sn. Lütfi Elvan’ı makamında ziyaret etti.

Ticaret Borsa’sından Kalkınma Bakanı Elvan’a Ziyaret

Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, borsada yapılan seçimlerde bir değişim yaşanarak göreve seçildiklerini belirterek:

“Biz hizmet için aday olduk ve göreve getirildik, şimdi artık hizmet zamanı diyoruz. Uzun zamandır Karaman’a kazandırmak istediğimiz ve üzerinde çalıştığımız projelerimiz vardı, vakit kaybetmeden bunları hayata geçirmek amacındayız. Bu konuda sizlerin desteğine ihtiyacımız olacaktır ve biz inanıyoruz ki, Karaman’a her alanda verdiğiniz desteleri bize de vereceğinizden kuşkumuz yoktur.”

Ekrem Çavaş ; “Bakanımız Sn. Lütfi Elvan’a bizleri kabul ettiği ve vereceği destekler için şimdiden Karaman Ticaret Borsası adına teşekkür ediyoruz, kendisi ile fikir alış verişinde bulunduk, çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Lütfi Elvan “Öncelikle yakın zamanda yapılan oda ve borsa seçimleriyle birlikte yeni görevlerinde başkan ve ekibini kutluyorum. Karaman’da her alanda kalıcı ve güzel işler yapacağına inanıyor, yeni görevinde başarılar diliyorum."

“Bizim için memleketimiz Karaman çok önemli ve Karaman’a yapılacak her türlü yatırımlarda elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Mantıklı projelerle gereken desteği verme hazırız. Bu manada KOP ile Mevlana Kalkınma Ajanslarımızın ciddi destekleri bulunuyor, biz bunları kanalize ederiz. Yapacağınız hizmetler arasında görüyorum ki hayvan borsası gibi Karaman’da ciddi eksikliği olan iyi tespit edilmiş projeler görüyorum ki bunlar sevindirici. Projelerinizden haberim oldu hepsinin yanındayız. Yeter ki siz hizmet üretin, yatırım yapmak için adımlar atın. Karaman her şeyin en iyisine,en güzeline layıktır.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284