Ticaret Il Müdürlügü’nden Enerji Paneli

Ticaret Il Müdürlügü tarafindan 5 Mart Çarsamba günü saat 14.00’de Valilik Toplanti Salonunda enerji konulu bir panel düzenlenecek.

Ticaret Il Müdürlügü’nden Enerji Paneli

Konuyla ilgili olarak Ticaret Il Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Bilindigi üzere ülkemizin cari açiginda en yüksek pay enerji ithalatimizdan kaynaklanmaktadir. Ülkemizin enerji konusundaki gerekli ihtiyacini karsilamak ve yenilenebilir enerji kaynaklarimizdan kullanim oranimizi artirmak için Bakanligimiz Enerji Kooperatifleri kuruluslarini destekleyerek Elektrik Üretim ve Tüketim Kooperatifi Ana Sözlesmesi hazirlamistir. Karaman ili Esnaf ve Sanatkârlar Birligi bu konuda öncü olmus ve Türkiye’nin sivil toplum kuruluslari tarafindan ilk Enerji Kooperatifini kurmustur. Bu vesile ile hem kooperatifin tanitimi hem de Enerji Kooperatifçiligi konulu panel, Valimiz Murat Koca’nin da katilimlariyla gerçeklestirilecektir” dendi.
Toplantinin gündemi ise söyle;
14.00 – 14.10 Açilis Konusmasi
14.10 – 14.20 Karaman Esnaf ve Sanatkârlari Elektrik Üretim ve Tüketim Kooperatifi Baskani Ahmet Yenilmez’in tanitim Konusmasi
14.20-15.00 Gümrük ve Ticaret Bakanligi Kooperatifçilik Genel Müdürlügü’nden, Enerji ve Tabii Kaynaklari Bakanligi Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlügü’nden ve Enerji Piyasasi Düzenleme Kurulu Elektrik Piyasasi Daire Baskanligindan gelecek uzmanlar enerji konusunda bilgi verecekler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284