Ticaret Odasi Baskani Toktay Ve Is Adamlari Gevher Hatun Kolejini Gezdi

Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, KARSIAD eski Baskani Ali Kamer ve Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Salih Baldiz ile birlikte Gevher Hatun Koleji’ni ziyaret edip bilgiler aldilar.

Ticaret Odasi Baskani Toktay Ve Is Adamlari Gevher Hatun Kolejini Gezdi

Ziyaret sirasinda konusan Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Mustafa Toktay, “Karaman’in egitim ve ekonomisi için mükemmel bir okul olmus. Geçmisi kadar köklü tarihi ile Türkiye’ye ekonomisi ile yön veren ilimiz egitimde de iddiali oldugunu Gevher Hatun Koleji ile göstermektedir. Çagdas egitim sisteminde olmasi gereken global ufuk bu okuldaki ögrencilerde olmazsa olmaz parça haline gelmis, ülkemizin gelecek nesillerinin teminati olmustur. Gevher Hatun Kolejinde emegi olan isadamlarina, hayir sahiplerine tesekkür ederim. Egitime yapilan yatirim bosa gitmeyecek, Karamanimizi ve Türkiye’mizi gelecege tasiyacaktir” dedi.
Gevher Hatun Koleji Okul Müdürü Ali Celal Öztan “Ülkemizin ekonomik yönden kalkinmasi için dürüst, nitelikli insan yetistirmek egitimin bir parçasidir. Kolejimizde akademik basarinin yaninda topluma kazandiracagimiz nesillerin bizim kültürümüz ve ananelerimize uygun olmasi çok önemlidir. Milli Egitimin amaçlarindan olan talim ve terbiyenin hakki ile verilmesi için ögretmen kadromuzla ar-ge çalismalari yaparak karamana gönülden hizmet ediyoruz. Ziyaretlerinden dolayi Ticaret Odasi Baskanimiz Mustafa Toktay’in sahsinda konuklarimiza tesekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284