TIKON Anadolu Hareketini Baslatiyor

Türkiye`nin Medya alanindaki ilk konfederasyonu, TIKON Türkiye Iletisim Konfederasyonunun, 1. Olagan Genel Kurulu, Ankara Rixsos Otelde, 24 Aralik Pazartesi günü saat 12.30`da büyük bir katilimla yapilacak.

TIKON Anadolu Hareketini Baslatiyor

Çok ses, tek nefes slogani ile medyadaki sorumlulugu ele alan TIKON, “ANADOLU HAREKETI” basligi altindaki dev projelerini Genel Kurulda açiklayacak.
Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisi olma hedefi olan TIKON Genel Kurul çalismalarindan sonra, planlamasinda 2013'te en fazla sesi duyulan meslek örgütü olarak, medyadaki sorunlarin çözümlerinde yer almak istiyor.
TIKON’un genel kurulu öncesinde Ses Astra Anadolu Networks isbirligi ile yapilacak olan tanitim organizasyonunun açilisi yine ayni gün saat 11.00’de yapilacak. Ses Astra’nin tanitiminin yapildigi kisa filmin ardindan “Dünyada Uydu Televizyon Yayinciligi ve Ses Astra Türkiye çalismalari konusunda Ses Bati Avrupa ve Türkiye Bölge Müdürü Ahmet Eren, Türkiye’de Yerel ve Bölgesel Yayinciligin Gelecegi ve Anadolu Networks konusunda da Tüm Iletisim ve Medya Federasyonu Genel Baskani Sakir Gürel birer konusma yapacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284