Toplum Ruh Sagligi Merkezi Kursiyerleri Kurs Bitirme Belgelerini Aldi

Toplum Ruh Sagligi Merkezi ve paydasi kurumlardan olan Halk Egitim Merkezi Müdürlügü tarafindan TRSM’ de açilan kurslar devam etmektedir. Bugüne kadar açilan; resim sanat egitimi, ebru, minyatür hali dokuma ve Selçuklu hali deseni çizimi kurslarinda basarili olanlar 2013 yili sonu itibariyle kurs bitirme belgelerini TRSM Sorumlu Hekimi Psikiyatri Uz. Dr. Fatih Ercin’ in elinden aldilar.

Toplum Ruh Sagligi Merkezi Kursiyerleri Kurs Bitirme Belgelerini Aldi

Kurslarda basarili olan hastalari tebrik eden Ercin, Toplum Ruh Sagligi Merkezi’nde verilen sertifikalarla birlikte hastalarin kendine olan güveninin arttigini ve yeni beceri edinimleri için cesaretlendiklerini dile getirdi. TRSM’ de uygulanan programlarin ilaç tedavisi kadar gerekli oldugunu ve TRSM personelinin hastalari bu kurslara motive etme çabasini takdir ettigini belirten ERCIN, yakinda geçilecek olan yeni hizmet yerinde ve açilacak yeni kurslarla ruhsal rahatsizligi olan kisilere çok yönlü bir yaklasimin daha kolay uygulanabilecegini belirtti.
Ayrica; TRSM olarak merkeze gelmekte ve tedavi olmakta direnç gösteren hastalari evlerinde ziyaret ettiklerini, hasta ve yakinlarini bilgilendirerek aileyi de içine alan bir sosyal tedavi yaklasimini uyguladiklarini söyledi.
82.Yil ek binasinda hizmet vermekte olan merkezden, Sizofreni, Bi-polar, Psikoz gibi psikotik hastaligi olanlar ücretsiz olarak istifade edebiliyor. Merkezle ilgili bilgi almak isteyenler 0338 226 33 91- 74 numarali telefonlardan ulasabilecekleri açiklandi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284