Tren Istasyonu Yeniden Düzenlenecek

Karaman Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yollari (TCDD) Genel Müdürlügü arasinda, Karaman Tren Istasyonunda yapilacak düzenlemelerle ilgili ön protokol imzalandi.

Tren Istasyonu Yeniden Düzenlenecek
Imzalanan protokol öncesi konusan Belediye Baskani Kâmil Ugurlu, bu alanda kentin ihtiyaçlari da göz önüne alinarak atil durumda bulunan TCDD’ye ait tescilli yapilarin restorasyonun yapilip halkin kullanimina sunulacagini söyledi.
Ayrica bu bölgede yeni yapilacak düzenlemeler ile konut, ticari, park ve gezinti alanlari yapilacagini ifade eden Ugurlu,“Devlet Demir Yollari, Türkiye Cumhuriyeti’nin göz bebegi kurumlarindan bir tanesi. Simdiye kadar Devlet Demir Yollari ile alakali belediye ile arasinda gerçeklesen bütün durumlarda kurum, hadiselere daima pozitif yönde yaklasmistir. Biz kendilerine mütesekkiriz. Sayin TCDD Genel Müdür Yardimcisi Erol Inan Bey ekibi ile birlikte bizzat Karaman’a tesrif ettiler. Karaman Belediyesi ve TCDD olarak istasyonda yapilacak düzenlemeler ile alakali bir protokol imzaladik. Bu alisveristen dolayi biz son derece mutluyuz. Gar ve etrafindaki eski doku bu proje ile yeniden düzenlenecek. Tren istasyonu Karaman’in cazibe merkezlerinden biri olacak. Karaman için hayirli bir is olduguna inaniyoruz.”
Karaman’a gelmekten büyük mutluluk duydugunu ve Karaman Belediyesi’nin misafirperverligine tesekkür eden TCDD Genel Müdür Yardimcisi Erol Inan ise, “Kurumlar hepimizin. TCDD’de halka mal olmus bir kurum. Bu kurumda imkânlar varsa bunu halka açmak bizim görevimiz. Bu dogrultuda Karaman’da ki bu sahanin degerlendirilmesi için Sayin Belediye Baskanimiza emanet edecegiz. Birlikte çalisacagiz ve Karaman’a yakisir güzel bir projeyi hayata geçirmis olacagiz. Bu bir ilk olacak, bundan sonra da birlikte çalismak dilegiyle Karaman halkina hayirli olsun.”
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284