Trenin Çarptigi Kadin Öldü

Konya`da raylar üzerinden karsi tarafa geçmek isteyen bir kadin, hizlandirilmis trenin çarpmasi sonucu hayatini kaybetti.

Trenin Çarptigi Kadin Öldü

Kaza, saat 10.00 siralarinda merkez Meram ilçesi Loras Mahallesi Yolagzi Sokak ile 15376 Sokagin birlestigi hemzemin geçit yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya-Karaman seferini yapan makinist Halim Pasa T.(46) yönetimindeki hizlandirilmis tren, yaya geçisinin yasak oldugu raylar üzerinde kimligi belirlenemeyen 50 yaslarindaki kadina çarpti. Çarpmanin siddetiyle metrelerce uzaga firlayan kadin, olay yerinde hayatini kaybetti. Polislerin yaptigi incelemede, kadinin üzerinden herhangi bir kimlik çikmadi. Bunun üzerine polisler, ölen kadinin yüzünü mahalledeki kadinlara göstererek teshis ettirmeye çalisti. Mahalle sakinlerinin de kadini tanimamasi üzerine hayatini kaybeden kadinin cesedi, otopsi için Dr. Faruk Sükan Dogum ve Çocuk Hastanesi morguna kaldirildi.
Kaza sonrasi yaklasik bir saat duran tren seferleri, cesedin kaldirilmasiyla tekrar basladi. Kazaya karisan makinist ise ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü. Ölen kadinin tel örgülerin açik olan bölümünden raylarin oldugu alana geçtigi belirlendi. Kadinin trenin önüne atlayarak intihar edip etmedigi de arastiriliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284