TSO, Muhasebecileri Konuk Etti

Ticaret ve Sanayi Odasi, yeni hizmet binasinda ilimizde bulunan Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirlerle kahvaltili bir toplantida bir araya geldi.

TSO, Muhasebecileri Konuk Etti

Kahvalti öncesinde bir konusma yapan Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Toktay, “Odaya seçildigimiz günden bu yana, odanin maddi kaynaklarini kendi kaynaklarimiz gibi önemsedik. Geçmis dönemlerde oldugu gibi odamizi bir para kaynagi, finansal kaynak olarak degil de kimlik olarak önemsenmesini istedigimiz için böyle bir strateji uyguladik. Personelimizi mümkün oldugu kadar yeniledik. Çünkü odamizi akredite etmek istiyorduk ve olduk. Sevgi odakli bir çalisma ekibi kurduk. Yönetim Kurulumuz ve personelimiz uyum içerisinde karsilikli sevgi ve saygi içerisinde odamizda üyelerine hizmet vermeye, Karaman’i tanitmaya, Karaman’a markalastirmaya özen gösteriyor. Geldigimizde paramiz yoktu ama ciddi bir mali disiplin uygulayarak buranin tamamlanmasi gerektigine inandik. Daha önce kiraya çikardik olmadi. Satiliga çikardik alan olmadi. Buraya yaklasik 1 milyon 400 bin lira para yatirilmis ve insaat atil durumdaydi. Dis cephesi yapilmis ama içeride yapilmis hiçbir sey yoktu. Yani insaatin yüzde 30’lik kismi anca tamamlanmisti. Satamadik, kiraya veremedik. Biz o zaman burasini hizmet binasi olarak tamamlayalim dedik ve Yönetim Kurulumuzun aldigi kararla bu binayi Karaman’a kazandirdik. Buraya borcumuz kalmadi. Borçsuz bir sekilde seçim sürecine girecegiz. 40-50 bin lira bir borcumuz kaldi. Onu da yilbasindan önce temizleriz. Bundan sonraki süreçte üyelerimizle daha sik bir araya gelelim karsilikli istisareler yapalim ve Karaman’in sorunlarina sahip çikmak adina toplantilar yapacagiz. Bu toplantilarin ilkini de benimde üyesi oldugum siz meslektaslarimla baslamak istedik. Katiliminiz için tesekkür ediyorum. Ilimizde faaliyet gösteren 102 muhasebecimizden 85’inin istirak etmesi bizleri yüceltti” dedi.
Serbest Muhasebeci ve Mali Müsavirler Odasi Baskani Ali Ankarali’da, “Ticaret ve Sanayi Odasi ile meslektaslarimiz her zaman el ele ve birlikte çalismislardir. Türk Ticaret Kanununun yeniden yapilanmasiyla ilgili olarak da karsilikli çalismalarimiz devam ediyor. Bu kahvaltiyi ilk olarak bizlere verdigi için Ticaret Odasi yönetimine tesekkür ediyorum” diye konustu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284