Tuğrul Selmanoğlu Başkan Çalışkan'ı Ziyaret Etti

Son dönemde, sosyal paylaşım ağlarında milli konuları değerlendirdiği videoları yayımlayarak dikkatleri üzerine çeken ve geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Tuğrul Selmanoğlu Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı makamında ziyaret etti.

Tuğrul Selmanoğlu Başkan Çalışkan'ı Ziyaret Etti

AK Parti İl Teşkilatı tarafından tertip edilen konferans programına konuşmacı olarak katılmak üzere ilimize gelen Tuğrul Selmanoğlu Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'ı ziyaret etti.

Selmanoğlu'nu makamında ağırlayan Başkanı Ertuğrul Çalışkan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; " Ülke olarak içeride ve dışarıda yaptığımız milli mücadele ile çok önemli süreçler yaşıyoruz. Teknolojinin ve bilişimin hızla geliştiği günümüzde şüphesiz sosyal mecraların önemi çok büyük. Sosyal medya başta olmak üzere kitle iletişim araçları toplumlar üzerinde çok önemli reaksiyonlara neden olabiliyor. Millet olarak bu zorlu süreçte hepimiz her alanda milli bir duruş sergilemeliyiz. Bu noktada sahip olduğu birikim ve yaptığı değerlendirmelerle sosyal medyada ülkemiz ve milletimiz menfaatlerini savunan Tuğrul Selmanoğlu'nu bu milli duruşundan dolayı tebrik ediyorum." dedi.

Misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan'a teşekkür eden Tuğrul Selmanoğlu ise Karaman'da olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan Tuğrul Selmanoğlu'na Kültigin Anıtı'nın tasvir edildiği bibloyu hediye etti..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284