Tüm Iletisim Konfederasyonu Yönetim Kurulu Görev Dagilimi Yapildi

Geçtigimiz ay kurulusu tamamlanan ve medya sektörü adina Türkiye’de ilk ve tek olan Tüm Iletisim Konfederasyonu (TIKON) ilk yönetim kurulu toplantisi 08 Kasim 2012 Persembe günü saat:14.00’de Ankara/Ostim’de gerçeklestirildi.

Tüm Iletisim Konfederasyonu Yönetim Kurulu Görev Dagilimi Yapildi

Tüm Iletisim Konfederasyonu Genel Baskani Ayse Seyda Açikkol’un baskanliginda Yönetim Kurulu üyelerinin eksiksiz olarak katildigi toplanti yaklasik iki buçuk saat sürerken toplantida önemli kararlar alindi.
Genel Baskan Ayse Seyda Açikkol Yönetim Kurulu üyelerine yönelik olarak yapmis oldugu açis konusmasinda “Birlikte belirledigimiz büyük hedefler ve güçlü projelerimizi gerçeklestirebilmemiz; TIKON’u etkin bir sivil tolum örgütü haline getirebilmemiz için sizlerin aktif olarak çalismalara katilmaniz son derece önemlidir. Bugün burada yönetim kurulu görev dagiliminin belirlenmesi, Türkiye Iletisim Meclisi’nin olusturulmasi, TIKON 1. Genel Kurulu için yer ve tarihin karara baglanmasi ve TIKON’un yürütecegi projelere iliskin brifingin sunulmasi gündem konularini görüsecegiz. Katilimlariniz için tesekkür ediyorum” ifadesine yer verdi.
Toplanti gündeminin ilk maddesi olan TIKON yönetim kurulu görev dagilimi su sekilde;
Ayse Seyda AÇIKKOL: Genel Baskan
Nizamettin BILICI: Genel Baskan Vekili/Örgütlenme Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Sakir GÜREL: Genel Sekreter /Idari Isler Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Mesut DURAL: Genel Sayman/Finans Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Süleyman BASA: Proje ve Kaynak Gelistirme Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Ismail SAGLAR: Hukuk Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Utku DEMIRÖZ: Tanitim ve Halkla Iliskiler Birimi Genel Baskan Yardimcisi Hasan Yavuz BAKIR: Uluslararasi Iliskiler Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Senem YAVUZASLAN MEMIS: Egitim ve Arastirma Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Selahattin SENER: Kurumsal Iliskiler Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Hüseyin KÖMÜR: Teknoloji ve AR-GE Birimi Genel Baskan Yardimcisi
Toplanti TIKON’un yürütecegi ve sahaya inmeye hazir olan projelere iliskin sunulan brifing ve önerilerin sunulmasiyla son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284