Türk Dünyasi Belediyeler Birligi Afyon’da Bulustu

Türk Dünyasi Belediyeler Birligi toplantilari; Orman ve Su Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu, Afyonkarahisar Valisi Irfan Balkalioglu, Karaman Belediye Baskani Kâmil Ugurlu ve üye belediye baskanlarinin katilimiyla Afyon’da gerçeklestirildi.

Türk Dünyasi Belediyeler Birligi Afyon’da Bulustu
Üye Belediye Baskanlarinin bir araya getiren program Afyonkarahisar Oruçoglu Termal Otelde yapildi. 17-19 Subat tarihleri arasinda düzenlenen Belediye Baskanlari bulusmasinda belediyeler için bilisim çözümleri gündeme geldi. Bu konuda üye baskanlara çözüm uygulamalari aktarildi. Elektronik yazisma, e-imza, dijital arsivleme toplantinin basliklari arasinda yer aldi. Ayrica etkinlikte Türk Dünyasi Belediyeler Birligi’nin çalismalari degerlendirildi. 2012 yilinda gerçeklestirilmesi planlanan faaliyetlerin de ele alindigi toplantida 3.Avrasya Yerel Yönetimler Kongresi’nin ön görüsmeleri yapildi.
Toplantinin sonunda Bakan Eroglu'na, TDBB Baskani ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci tarafindan hediye takdimi yapildi. Ayrica üye belediyelere de birlik üyeligi berati takdim edildi. Daha sonra toplantinin gündeminde bulunan konular görüsüldü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284