Türk Egitim-Sen: Türklük Yok Edilmek Isteniyor

Türk Egitim-Sen’e bagli kamu çalisanlari hükümet tarafindan olusturulan paketle “Türküm”le baslayan, “Dogruyum”la devam eden bir andin kaldirilmasi, ancak Türk olmayan ve dogru olmayan insanlari memnun etmek için atilmis bir adim olacagini ifade ettiler.

Türk Egitim-Sen: Türklük Yok Edilmek Isteniyor

Cumhuriyet Parki’nda bir basin açiklamasi yaparak tepkilerini ortaya koyan Türk Egitim-Sen Sube Baskani Mehmet Serin, “Büyük Türk Milleti, Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakindan ilgisi olmayan, 76 milyon vatandasimizin ortak ihtiyaçlarini karsilamak yerine terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan süpheli bir paketle karsi karsiyayiz. Bugün burada bir kez daha tarihe not düsmek adina toplanmis bulunuyoruz. Yillardir yürütülen kampanyalarla bizleri bir arada tutan tarihi ve kutsal kavramlarimizin içi bosaltilmak, inanç degerlerimiz yipratilmak, milli ve manevi degerlerimiz yozlastirilmak istenmekte; milletimizin ve devletimizin gelecegi üzerinde kirli bir oyun oynanmaktadir. Bu oyunun son sahnesi ise demokratiklesme paketi adi altinda, Türk milletine dayatilan baldiran zehiri olmustur” dedi.

Serin, “Bu paketle, 30 yil boyunca ülkemizi bir kan gölüne çeviren eli kanli bebek katillerinin ana dilde egitim talebi, özel okullarda hayat bulmakta, bölücülerin çok dilli toplum hayali, Hükümet eliyle gerçeklestirilmektedir. Alfabemizde olmayan harflerin kullanilmaya baslamasinin ve isteyen herkesin her dilde egitim yapabilmesinin ardindan gidilen yol, çok dilli, çok milletli, çok basli, bölünmüs bir Türkiye'ye çikmaktadir. Bu yol, dilde ayrisma, is'te ayrisma, fikirde ayrisma ve nihayetinde hedefte ayrisma yoludur. Bu paketle, Türk cografyasinda yasayan tüm vatandaslarimizi bir arada tutan ve ortak bir amaç etrafinda kenetlenmemizi saglayan üst kimligimiz "Türklük" yok edilmek istenilmekte, bu dogrultuda her sabah okullarda okutulan "Ögrenci Andi" kaldirilmakta, "Ne mutlu Türküm diyene" diyenler susturulmaktadir.
Bu paketle "Türküm"le baslayan, "dogruyum"la devam eden bir andin kaldirilmasi, ancak Türk olmayan ve dogru olmayan insanlari memnun etmek için atilmis bir adim olacaktir. Demokratiklesme paketi adi altinda açilan, aslinda bu paket, Türklügün ve Türk milletinin gelecegine dösenen mayinlarla doludur. Bu paketle, tüm milletimizin yasagin kaldirilmasi yönünde hem fikir oldugu ve hemen uygulamaya geçilmesi mümkün olan, kadinlarimizin inançlarinin bir geregi olarak örtündügü basörtüsü konusu, PKK'nin kirli talepleri ile ayni potada degerlendirilerek siyasi emellere alet edilmekte, kirli taleplerin üzeri örtülmektedir. Demokrasi kisvesi altinda, demokrasi katledilmekte, milletimizin sinesine yerlestirilen ayrisma, bölünme ve kopma virüsü alabildigine beslenip, büyütülmektedir. Yilladir gizliden gizliye yürütülen Türk milletini tarihinden koparma ve milli kimligini unutturma politikasi bu paketle gün yüzüne çikmistir. Bu paketle PKK'nin taleplerini, türbanla kamufle ettiler. Demokrasiyi yok ettiler. Simdi ise demokrasi adi altinda ülkeyi terör örgütüne teslim etmeyi, PKK'nin taleplerinin hayata geçirilmesini asli görev edindiler. Türklüge saldiranlar, PKK taleplerinin icracilari iyi bilsinler ki, Türk milleti, kendisine yapilan hiçbir ihaneti karsiliksiz birakmayacaktir. Zafer sarhoslugu içinde emellerine bir adim daha yaklastigini düsünen alçaklar ve bunlarin isbirlikçileri için Atatürk'ün bir sözünü hatirlatmakta fayda görüyoruz: "Toroslara çikin bir bakin. Nerede kara bir Yörük çadiri görürseniz, dumani da tütüyorsa dünyada hiçbir güç bizi asla yenemez." Bu cografyadan Türk adini silmeyi hedefleyenlere karsi, sehitlerimizin kanlariyla sulanmis bu topraklarin Türk yurdu oldugunu bir kez daha ilan ediyor ve diyoruz ki:"Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yagiz yer delinmedikçe Türk'ün ilini ve töresini kimse bozamayacak, yeryüzünde bir tek Türk kalsa dahi, bu vatandan Türk mührünü kimse silemeyecektir. Varligim Türk varligina armagan olsun! Ne mutlu Türküm diyene” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284