Türkiye Şampiyonu Taekwondocudan Kuntoğlu’na Ziyaret

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamındaki ortaokullar arası yıldızlar taekwondo final müsabakalarında 41 kg yarışan Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Gül Doğan kendi kilosunda tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı sporcu Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can ve taekwondo antrenörü İbrahim Kafalı ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nu ziyaret etti.

Türkiye Şampiyonu Taekwondocudan Kuntoğlu’na Ziyaret

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamındaki ortaokullar arası yıldızlar taekwondo final müsabakası Alanya’da yapıldı. Atatürk Spor salonunda 3 gün boyunca devam eden final müsabakalarında 41 kg yarışan Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatma Gül Doğan kendi kilosunda tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Başarılı sporcuyu ve antrenörlerini tebrik ederek konuşmasına başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu sportif alanlarda başarılı olmanın temel prensibinin çalışmak olduğunun altını çizdi. Fatma Gül Doğan’a tavsiyelerde bulunan İl Müdürü Kuntoğlu, “Alanında başarılı bir sporcu olmak istiyorsan öncelikle bir hedefin olmalı. Daha sonra belirlediğin hedefi gerçekleştirmek içinde prensipli bir şekilde çalışman gerekir. Elde ettiğin Türkiye şampiyonluğunda yeni başarılar için bir milat olsun. Başarılarından dolayı seni tebrik ediyorum. Bu başarılarda emeği geçen antrenörlerine, öğretmenlerine ve ailene de teşekkür ediyorum. Başarıların daim olsun” dedi.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu’nun başarılı sporcuyu ödüllendirmesi ve günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284