TÜRKSAT’tan Yerel Medyaya Müjde

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Cenk Şen’i ziyaret etti.

TÜRKSAT’tan Yerel Medyaya Müjde

Ziyarette özellikle yerel medyanın sorunları görüşüldü. TÜRKSAT Genel Müdürü Şen,Yerel medyanın önemine değinerek, demokrasiye olan katkıları, geçtiğimiz önemli süreçlerde yerli ve milli duruşu, milli iradeden yana aldığı net tavır dolayısı ile tebrik etti.

Cenk Şen Anadolu Medyasının her zaman yanında olduklarını, yaşadıkları sıkıntıların farkında olduklarını ifade ederek, “Biz yerel medyayı seviyoruz, Anadolu Medyasına destek olunmalı. Önümüzdeki günlerde yerel medyaya bir müjdemiz olacak, Özellikle Uydu maliyetleri ile ilgili ciddi çalışmalarımız var” dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan’da “TÜRKSAT gibi yerel medya için stratejik konumda öneme haiz basın yayın ile ilgili tüm kuruluşlarımızdan yaşadığımız sıkıntılar ile ilgili destek bekliyoruz” diyerek sorunlar ve talepler doğrultusunda bir dosya sundu.

Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan’ın yanı sıra Yönetim Kurulunda yer alan  Kon Tv Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Bay, Çay Tv Genel Yayın Yönetmeni Hasan Yavuz Bakır, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Toru, Kanal Fırat Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık, Altaş Tv Genel yayın Yönetmeni Doğan Deniz ve Kanal 16 Genel Yayın Yönetmeni Hasan Özdemir’de farklı bölgelerde yayın yapan Anadolu Medyası olarak yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dile getirdiler.

Anadolu Medya temsilcileri TÜRKSAT Genel Müdürlüğünde gerçekleşen görüşmeden umutlu ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284