Ufka Yolculuk Karaman Ekibi Kısacık’ı Ziyaret Etti

Karaman Ufka Yolculuk İl Temsilcisi Salih Yılmaz ve Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Spor Sorumlusu Onay Gür, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’ı makamında ziyaret etti.

Ufka Yolculuk Karaman Ekibi Kısacık’ı Ziyaret Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a yarışmayla ilgili bilgi aktaran Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Karaman İl Temsilcisi Salih Yılmaz,” Bu yıl yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarımızın konusu “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” olarak belirlendi. “Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz” sloganıyla yola çıkarak, bütün Karaman’a yarışmayı tanıtıp Peygamber Efendimiz ’in (sas) sevgisini gönüllere işlemek istiyoruz” diye konuştu.

Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Spor Sorumlusu Onay Gür de,” Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarını Karaman’da Atak Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü olarak organize ediyoruz. Kulüp olarak bilek güreşi başta olmak üzere diğer spor branşlarına da önem vererek gençlerimizi spor yolu ile kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kısacık ise, Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının bu yılki seçilen konusunun çok önemli bir konu olduğunu, Sünnetin İslam’da çok önemli bir yere sahip olduğunu, il müdürlüğü olarak yarışmaya destek vereceklerini ifade etti.

Ziyaret, Ufka Yolculuk ekibi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık’a yarışma kitaplarının hediye edilmesi ve günün anısına çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284