Umut Evleri Bilgi Toplantısı Ermenek'te Gerçekleştirildi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Umut Evleri bilgi paylaşım toplantısı ilimize bağlı Ermenek ilçesinde gerçekleştirildi.

Umut Evleri Bilgi Toplantısı Ermenek'te Gerçekleştirildi

Ermenek Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünün koordinatörlüğünü yürüttüğü toplantıya Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Armağan Yıldırım’ın yanı sıra Şube Müdürü Mustafa Altın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Servet Türegün, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müdürleri, Umut Evleri sorumluları, Umut Evleri Bakım Personelleri ve Umut Evlerinde kalan engelli bireyleri katıldı.

Konuya yönelik olarak yapılan açıklamada “Toplantıdan bir gün önce ilçeye gelen misafirler ilçemizi gezerek tarihi ve doğal güzelliklerini görme fırsatı buldular. Günün akşamında Ali Rıza Alıçlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine bağlı Umut Kafede akşam yemeğinde buluşan misafirler, mehteran gösterisi ile karşılandılar. Yemeğin ardından Kültür Merkezinde engellilerin hazırlamış olduğu program izlendi. Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve misafirlerin izlediği programda engellilerin sergilemiş olduğu skeç, ritim ve solo performanslar izleyenler tarafından büyük alkış aldı. 19 Ekim Perşembe günü Ermenek Selçuklu Otelde gerçekleştirilen toplantıda Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Armağan Yıldırım, Şube Müdürü Mustafa Altın, Bakım ve Rehabilitasyon merkezi müdürleri ve Umut Evleri sorumluları bilgi alışverişinde bulundular. Toplantı sonrasında Turkuaz Mesire Alanında öğle yemeğinde bir araya gelen misafirlere Ermenek’in yöresel yemekleri ikram edildi. Yemekten sonra misafirler tekne turuna katılarak baraj gölünün keyfini çıkardılar” denildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284