UNIKOP Spor Oyunlari Basliyor

KOP Bölgesi Üniversiteler Birligi (UNIKOP) tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen UNIKOP Spor Oyunlari’nin üçüncüsü bu yil 10-13 Kasim tarihleri arasinda gerçeklestirilecek.

UNIKOP Spor Oyunlari Basliyor

Konya Ovasi Projesi (KOP) Bölge Kalkinma Idaresi Baskanligi bünyesindeki Aksaray, Karaman, Konya ve Nigde illerinde bulunan 8 üniversitenin katilimi ile faaliyetlerini yürüten UNIKOP, her yil geleneksel olarak düzenledigi spor oyunlarina bir yenisini daha ekliyor.
Basketbol, voleybol, hentbol ve Futsal branslarinda gerçeklestirilecek müsabakalar UNIKOP üyesi üniversitelerin bulundugu illerde yapilacak. Müsabakalarda, Üniversite Sporlari Federasyonu yarisma talimati hükümleri geçerli olacak.
Basketbol bransindaki karsilasmalar bu yil UNIKOP Dönem Baskanligini sürdüren Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliginde 10-12 Kasim 2015 tarihleri arasinda düzenlenecek. Futsal müsabakalari 12-13 Kasim tarihleri arasinda Selçuk Üniversitesi’nde, Hentbol karsilasmalari 10-11 Kasim tarihleri arasinda Karamanoglu Mehmet Bey Üniversitesi’nde, Voleybol mücadeleleri ise Nigde Üniversitesi’nin ev sahipliginde 11-13 Kasim tarihleri arasinda gerçeklestirilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284