ÜNİŞEF, KMÜ’nün Konuğu Oldu

Ünişef programı çekim ekibi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) konuğu oldu. Her hafta cumartesi günü beIN Gurme kanalında yayımlanan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Kemal Uçar’ın, yönetmenliğini ise Anıl İlker’in yaptığı programın çekimleri bu hafta Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde gerçekleştirildi.

ÜNİŞEF, KMÜ’nün Konuğu Oldu

Üniversitelerdeki Aşçılık ve Gastronomi programlarında öğrenim gören öğrencilerin rol aldığı programda şefler mutfağa götürülmeden onun yerine mutfak şeflerin ayağına, üniversitelerin kampüsüne geliyor.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında ve üniversitenin çeşitli mekanlarında gerçekleştirilen çekimlerde KMÜ Aşçılık Programı öğrencileri Merve Bozdemir ve Ayşe Oğuz ile röportaj yapıldı. Ayrıca Aşçılık Programı öğrencileri tarafından sunucu Kemal Uçar’ın özel isteği üzerine bamya çorbası ile birbirinden leziz yemekler yapıldı.

Ünişef ekibi, daha sonra kampüs içerisinde farklı bölümlerden öğrencilerle söyleşiler gerçekleştirdi. KMÜ ailesinden oldukça memnun kalan ekip, sıcak karşılanma ve ağırlanmadan dolayı teşekkür ederek üniversiteden ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284