Üniversite Ögrencilerinden Vali Koca’ya Ziyaret

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi’nde okuyan bir grup ögrenci, hazirladiklari “Hizli Oku, Hizli Düsün, Dogru Karar Ver” projesi hakkinda bilgi vermek için Karaman Valisi Murat Koca’yi makaminda ziyaret etti.

Üniversite Ögrencilerinden Vali Koca’ya Ziyaret

Ziyarette ögrenciler adina konusan Tayfun Yildiz, uygulamaya koyduklari proje ile ilgili olarak Vali Murat Koca’ya bilgiler vererek, AB Egitim ve Gençlik Programlari Merkezi Baskanligi tarafindan finanse edilen projenin Karaman’da ögrenim gören gençlere yönelik oldugunu ve ögrencilere hizli okuma teknikleri kazandirmayi amaçladiklarini ifade etti. Yildiz, böylelikle gençlerin daha çok kitap okuyarak, karsilasacaklari olaylarda hizli düsünüp dogru karar vermelerine katki saglamayi hedeflediklerini belirtti.
Vali Murat Koca ise, ögrencilerin ortaya koyduklari bu projenin önemli oldugunu belirterek çalismalarindan dolayi tebrik etti. Bu projenin gençlerin ve ögrencilerin daha çok kitap okumalarina kaynaklik edecegine inandigini belirten Vali Koca, özellikle genç beyinlerin olusturdugu bu projeleri ve çalismalari önemsediklerini ve kamuoyunun yararini gözeten bu tür projelere valilik olarak gereken her türlü destegi vereceklerini ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284