Üniversitelerarasi Basketbol Müsabakalari Basladi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin (KMÜ) ev sahipligi yaptigi Üniversitelerarasi Basketbol 1. Lig Grup Müsabakalari basladi.

 Üniversitelerarasi Basketbol Müsabakalari Basladi

Türkiye Üniversite Sporlari Federasyonu tarafindan düzenlenen ve KMÜ Kapali Spor Salonunda gerçeklestirilen müsabakalarin açilisina KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ahmet Yildirim, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci, Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Zeki Ünal, misafir üniversitelerin temsilcileri ve basketbol takimlari katildi.

Programin açilisinda bir konusma yapan KMÜ Beden Egitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardimcisi Yrd. Doç. Dr. Murat Tekin, “Üniversite olarak ev sahipligi yaptigimiz bu müsabakalarda sporun birliktelik, kardeslik ve sevgi oldugunu bir kez daha görecegiz.” diyerek tüm takimlara basarilar diledi. Ardindan takimlar ve tören protokolünün toplu fotograf çektirmesiyle maçlar basladi.
Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinin yani sira Erciyes, Gazi, Gaziantep, Gaziosmanpasa, Mersin, Mustafa Kemal, Orta Dogu Teknik, Süleyman Demirel üniversiteleri olmak üzere dokuz farkli üniversitenin erkek ve bayan basketbol takimlarinin kiyasiya mücadele edecegi müsabakalarin ilk maçi Gaziosmanpasa Üniversitesi ile Orta Dogu Teknik Üniversitesi erkek takimlari arasinda oynanirken son maç 23 Nisan Persembe günü saat 17’de Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi bayan takimlari arasinda oynanacak. Son maçin ardindan dereceye giren takimlara madalyalari törenle takdim edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284