Ünlü, Akça Ve Göksoy: Bayramlar, Sevginin, Sefkatin, Vefanin, Merhametin, Dayanismanin Doruk Noktaya Ulastigi Günlerdir

AK Parti Il Baskani Nazmi Ünlü, Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça ve Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy, 17 Temmuz Cuma günü baslayacak olan Ramazan bayrami öncesinde bir kutlama mesaji yayinladilar.

Ünlü, Akça Ve Göksoy: Bayramlar, Sevginin, Sefkatin, Vefanin, Merhametin, Dayanismanin Doruk Noktaya Ulastigi Günlerdir

Nazmi Ünlü mesajinda, “Bu ayda, eller her zamankinden daha çok iyilige açildi. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düskünlere yardim ederek yardimlasmanin ve dayanismanin, hayirda yarismanin, yaralari sarmanin, insanlarin derdiyle dertlenmenin en güzel örnekleri sergilendi. Elimizdeki maddi zenginligi, dilimizdeki güzel söz ve dilegi, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylastik. Böylece Allah’a karsi kulluk görevlerimizi yerine getirmenin manevi huzuru ve mutlulugu içinde birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayrami'na ulastik. Hepimiz için en özel günlerden biri olan, sevginin doruga ulastigi bir bayrami daha idrak ediyoruz. Bayramlarin bayram gibi yasandigi, baris ve mutlulugun egemen oldugu, savas, terör ve yoksullugun geride kaldigi bir dünya için bayramlarin birer firsat olmasini diliyor, basta sehit ve gazi ailelerimiz olmak üzere hemsehrilerimin ve tüm Islam Aleminin Mübarek Ramazan Bayrami'ni en kalbi duygularimla kutluyor, hayirlara vesile olmasini Cenab-i Allah'tan niyaz ediyorum” dedi.
Merkez Ilçe Baskani Ahmet Akça’da, “Kendine mahsus manevi atmosferi içerisinde yasayarak tamamlamis oldugumuz bir Ramazan Ayini daha huzur içerisinde geride birakarak, heyecan ve özlemle bekledigimiz bir Ramazan Bayramina daha kavusmanin mutlulugu içerisindeyiz. Bayramlar; sevgi, dostluk ve kardeslik duygularini gelistirir, küskünlükleri ve kirginliklari ortadan kaldirir, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesçe kucaklastiklari, milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendigi önemli günlerdir. Bu duygularla basta hemserilerimiz olmak üzere tüm Islam aleminin Ramazan Bayrami'ni en içten duygularimla kutluyor; zulümlerin son bulmasi ümidiyle tüm insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” diye konustu.
AK Parti Kadin Kollari Baskani Ümit Gülin Göksoy’da, “Bizleri milletçe sevgi ve saygiya yönelten, kirginliklarin giderildigi, birlik ve beraberligimizin pekistigi Ramazan Bayrami'na ulasmanin mutlulugu içerisindeyiz. Ramazan ayi zarfinda büyük bir dayanisma, yardimlasma örnegi sergiledik. Mahallemizde, sokagimizda, sehrimizde yardima muhtaç olanlarla ekmegimizi paylastik; hamdolsun ki bir Ramazan’i daha hakkiyla idrak ettik. Ramazan Ayi'nin hepimizde güçlendirdigi manevi anlayis sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlarin yaninda olmanin, iftar sofralarini paylasmanin, dünyada yasanan yoksulluga el uzatmanin, sevinçleri oldugu kadar acilari da paylasmanin önemini daha güçlü duygularla yasadik. Bizi birbirimize yakinlastiran, sevgimizi, dostluk baglarimizi güçlendiren Ramazan Bayrami bizler için son derece önem tasimaktadir. Bu duygu ve düsüncelerle, barisin hâkim oldugu bayramlara erismemiz dilegiyle, Karaman’li hemsehrilerimiz, ülkemiz ve bütün Islam Âleminin Ramazan bayramini tebrik eder, hayirlara vesile olmasini dilerim” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284