Ünlü Tv Programcisindan KMÜ’de Stand Up Gösterisi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) küfürsüz ve argosuz stand-up gösterileri ile dikkat çeken ünlü TV programcisi Bekir Develi ögrencilerle bulustu. KMÜ Yagmur Damlasi Ögrenci Toplulugu ve Karaman Mostar Gençlik Toplulugu tarafindan gerçeklestirilen gösteriye KMÜ Genel Sekreteri Ahmet Tüfekci, akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ve çok sayida ögrenci katildi.

 Ünlü Tv Programcisindan KMÜ’de Stand Up Gösterisi

“Yillar geçtikçe masumiyetimizi kaybettik”

Bekir Develi, Saglik Kültür ve Spor Daire Baskanligi Konferans Salonunda gerçeklestirdigi gösteride izleyenlere keyifli dakikalar yasatti. Eglenceli üslubuyla salondakileri kahkahaya bogan ünlü isim diger yandan ise toplumumuzda yasanan yozlasmaya dikkat çekti. Teknolojiyle iç içe olmadigimiz dönemlerde toplum olarak daha saf ve daha masum oldugumuzu hatirlatan Develi, “Gün geçtikçe kendimize yabancilastik. Kültürümüzden uzaklastik ve atalarimizda gördügümüz o masumiyet, yillar geçtikçe kaybolmaya basladi.” dedi.
“Içtenlikle edilen duayi Allah muhakkak kabul eder”
Yurtiçinde ve yurtdisinda binin üzerinde gösteri yaptigini ve 62 ülke gezdigini söyleyen Bekir Develi gösteri hayatina nasil basladigini anlatti. Elindeki paranin tamamini küfürsüz ve argosuz bir gösteri yapabilmek için harcadigini belirten Develi, “Zaman zaman zorluklar yasadim. Tam pes etmek üzereydim ki Allah dualarimi kabul etti ve bana çok istedigim bu hayalimi gerçeklestirme firsati verdi. Içtenlikle, gerçekten isteyerek dua ettiginizde Allah mutlaka sizin o isteginizi yerine getirir.” diye konustu.
Bekir Develi, ögrencilere evlilik, aile yasantisi, es seçimi gibi çesitli konularda tavsiyelerde bulunarak özel hayatindan is yasantisina kadar pek çok konuda anilarini ve tecrübelerini paylasti.
Iki saat süren gösterisinin ardindan Bekir Develi’ye plaket verilmesiyle etkinlik sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284