Ünver: CHP’yi Karaman’da Eski Günlerine Kavusturacagiz

Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Teskilati 29 Mart Pazar günü yapilan ön seçim sonrasinda 7 Haziran’da yapilacak seçimlerde Milletvekili adayi olarak birinci sira adayi Mustafa Cem Kagnici ve ikinci sira adayi Uygar Talay’in belirlenmesinin ardindan Grand Karaman Otel’de sabah kahvaltisinda partililerle bir araya geldi.

 Ünver: CHP’yi Karaman’da Eski Günlerine Kavusturacagiz

CHP Il Baskani Ismail Atakan Ünver, Milletvekili adaylari Mustafa Cem Kagnici, Parti Meclisi üyesi ve Genel Sekreter Yardimcisi Ahmet Ertugrul ile partinin ileri gelenlerinin katildigi toplantida konusan Il Baskani Ünver, “Partimiz tarafindan tüm Türkiye’de ön seçim uygulandi. 55 seçim noktasinda 1 milyonun üzerinde katilim ile seçim sürecini atlattik. Bu ön seçim yapilan iller arasinda Karaman’da vardi. Burada da biz basarili bir ön seçim atlattik. Aday adaylarimizi aday statüsüne kavusturduk. Yapilan seçimde Mustafa Cem Kagnici ve Uygar Talay adaylarimiz oldu. Biz adaylarimizla birlikte 7 Haziran sürecimizi partililerimizin destegiyle birlik ve beraberlikle girmek istiyoruz. Amacimiz Karaman’da CHP’nin yine eski günlerde oldugu gibi milletvekili çikarabilir bir konuma getirmek olacaktir. CHP Karaman’da bir bütün halinde 7 Haziran sürecini atlatacak ve basarili olarak Karaman’da milletvekili çikaracaktir. Birinci parti konumundaki AKP ile oy oranini kapatip yeniden partimizi eski günlerine kavusturacagiz” dedi.

CHP Milletvekili adayi Mustafa Cem Kagnici’da, “Kalan 70 günlük sürede yapabildigimiz, verebildigimiz en büyük eforu sarfederek Karaman için çalisacagiz. Karaman’in CHP’li bir milletvekiline ve CHP iktidarini Ankara’da temsil etmeye ihtiyaci var. Partimiz buna son yillarda aç. Bunun için ilimiz kenetlenmis durumda. Bizde bu konuda gerekli gayreti ve çalismayi gösterecegiz. Tabiî ki CHP’nin adayiyiz. Ama Karaman’in milletvekili olacagiz. Türkiye’nin vekili, milletin vekili olacagiz. Karaman’in sorunlarini biliyoruz ve uzun süredir bu sorunlar üzerinde çalisiyoruz. Parti Meclisimizden sanirim gelecek hafta seçim bildirgemiz de çikacak. Seçim bildirgemizde Genel Merkezimizin vaatlerini projelerini Karaman’imizla sorunlariyla bütünleyerek halkimiza anlatacagiz” dedi.
Uygar Talay’da, gençlerin ülke yönetiminde söz sahibi olabilmesi için ön seçime girme karari aldigini belirterek, “Partililerimizde sagolsun bizi ikinci siraya getirdiler. Oy kullanan tüm partililere tesekkür ediyorum. Biz genç bir kadroyuz ve insallah 7 Haziran’da Karaman’da ve Türkiye’de iktidari ele geçirecegiz” diye konustu.
CHP Parti Meclisi üyesi ve Genel Sekreter Yardimcisi Ahmet Ertugrul’da, “Türkiye genelinde yapilan ön seçimlere büyük bir katilim oldu. Insallah bu katilim 8 Mart sabahi da Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidar yaparak Genel Baskanimiz Kemal Kiliçdaroglu’nu Basbakan koltuguna oturtacaktir. CHP’nin bu seçimlerde halka dokunan, halkla temas eden çok ciddi projeleri var. Son iki aydir Genel Baskanimiz bir tanesini sik sik gündeme getirdi. Iki dini bayramda emeklilere birer maas ikramiye verecegim dedi. Önce olur mu yav diyen Basbakan son üç gün öncesinde bende maasi bin liranin asagisinda olan emeklilere ayda 100 lira verecegim dedi. Hani olmuyordu. Bunun ötesinde atanamayan ögretmen kalmayacaktir diyordu Genel Baskanimiz, hemen torba yasa ile atanamayan ögretmenlerle ilgili kadro çalismalari yapilmaya baslandi. CHP muhalefet görevini en iyi sekilde yapiyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284