Ural: Seçim Beyannamemizden Müjdeler Çikti

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayi Mehmet Ural, MHP seçim beyannamesinin dengeleri degistirdigini ifade ederek “MHP`nin seçim beyannamesinden müjdeler çikti” dedi.

 Ural: Seçim Beyannamemizden Müjdeler Çikti

Karaman merkez, ilçe, köy ve beldelerde yürüttügü seçim çalismalarina 3 Mayis günü ara verdigini söyleyen MHP adayi Mehmet Ural, “Genel baskanimiz Devlet Bahçeli’nin katilimiyla Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçeklestirilen, toplantiya Karaman heyeti olarak katildik” dedi.

Beyannamenin halk üzerinde olumlu etki olusturdugunu belirten Mehmet Ural sözlerine söyle devam etti, “MHP halkin sorunlarini bilerek ilerliyor. Bununla birlikte seçim sürecinde içi dolu ve halk için önemli adimlar atmaya kararli. Genel baskanimizin açikladigi beyannamede yer aldigi gibi asgari ücreti 1400 TL gibi bir noktaya çekecegimize söz verdik. Bununla birlikte Karaman Organize Sanayi Bölgesi basta olmak üzere ilimizde asgari ücretle geçinebilme mücadelesi veren halkimiz rahat bir nefes alacaktir”
Gelir Dagilimindaki Uçurum Kapanacak:
Halkin bir bölümünün çok yüksek maas almasina ragmen diger bölümünün çok az maasla çalistigina deginen Ural, “En üst seviyeden emekli olanlara az, en alt seviyeden emekli olanlara yüksek zam yapilacak. MHP, emeklilere iki maas ikramiye vaadinde bulundu. Buna göre, Mart ve Eylül’de iki maas ikramiye ödenecek. Milletvekilleri ise emekli maas zamlari ve ikramiyelerden yararlanamayacak. Seçim beyannamemizi 3 Mayis’ta paylasmamizin kendi için anlamli zemini vardir. Bugün bosuna seçilmemistir. Tam 71 yil önce 3 Mayis 1944’te Türk milliyetçileri geçtigimiz yüzyila adeta damga vurmuslardir. Erdogan her makama ulasabilir ancak su fani dünyada olamayacagi bir tek sey varsa o da milliyetçiliktir” dedi. Ankara'daki toplanti sonrasi tekrar Karaman'a gelen Mehmet Ural seçim çalismalarina kaldigi yerden devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner284